ALL IN POV XD
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!AlsanaArkada ucak mi kaldırıyon ucube, o ucak sesi ney. gel sana sivi soğutucu alayim.
Çaldıklarınla çok rahat alırsın xDdogum gününde belki alirim evladim.
Luckily there's no sound of the one breathing like a chicken suffering like your povArkada ucak mi kaldırıyon ucube, o ucak sesi ney. gel sana sivi soğutucu alayim.
Sağ cepten sol cebe, bir problemin mi var isimsiz zavallı şey.Çaldıklarınla çok rahat alırsın xD
luckily i have a mic. Keep writing in family chat. i think you have a voice like a little girl right.Luckily there's no sound of the one breathing like a chicken suffering like your pov
Hırsız olarak tanınmak güzel bir şey olsa gerek xDSağ cepten sol cebe, bir problemin mi var isimsiz zavallı şey.
Hem oc olup hem de tanınmamak sizi hiç rahatsız etmedi mi?Hırsız olarak tanınmak güzel bir şey olsa gerek xD
ne anlatıyon yarram sg ticket kasHem oc olup hem de tanınmamak sizi hiç rahatsız etmedi mi?
I didn't care much if the person who stole things from the family said that LOOOOOOOOOLluckily i have a mic. Keep writing in family chat. i think you have a voice like a little girl right.
If you need a level 3 backpack or pixel glasessa you know I'm always here xDluckily i have a mic. Keep writing in family chat. i think you have a voice like a little girl right.
brom benim haftaya cuma saat 12:00 da 50 tane ticket hazırla alicam senden tamam mı canım benim hadi kolay gelsinne anlatıyon yarram sg ticket kas
brom benim adres ver mikrafon yollim sana muck ( baba parası )If you need a level 3 backpack or pixel glasessa you know I'm always here xD
I guess you quickly forgot the days when you wanted the key to my bugatti ? It's also funny that you deleted all your own messages while sending this ssbrom benim haftaya cuma saat 12:00 da 50 tane bilet hazırla alicam senden tamam mı canım benim hadi kolay gelsin
I can buy you a computer if you want, no one wants to play with 10 fps xdbrom benim adres ver mikrafon yollim sana muck ( baba parası )