Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Redington
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 14, 2023
Time of violation
18:00
Proofs
https://imgur.com/a/JkITmzC

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
To je isto kao ja da kazem da sam imao 100k municije za rev i da vise nemam u gepeku wtf

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
ako je do 90mil mogu da platim stetu

Ti možeš slobodno da provociraš, međutim štetu koju si napravio 7-8 familija tvoj sarkazam neće platiti.

Očigledno kad ti dosadi da praviš probleme na main accountu odeš na twink, ili si primoran igrati na twinku zbog bana na mainu.

Bilo kako bilo, svako malo se javljaju ljudi koje ste prevarili na ovaj način, jer ste im bukvalno ukrali stvari. Čekamo odluku administratora. Pozdrav.

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
To je isto kao ja da kazem da sam imao 100k municije za rev i da vise nemam u gepeku wtf
Sreća pa postoje logovi kad je, šta i koliko zaplijenjeno. Preostaje nam da vidimo kako je i šta odrađeno, a svako malo i POV-ovi dolaze od strane tih koji su radili zapljenu, tako da se zna ko je i šta radio i u koliko sati.

Last edited:

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
Ti možeš slobodno da provociraš, međutim štetu koju si napravio 7-8 familija tvoj sarkazam neće platiti.

Očigledno kad ti dosadi da praviš probleme na main accountu odeš na twink, ili si primoran igrati na twinku zbog bana na mainu.

Bilo kako bilo, svako malo se javljaju ljudi koje ste prevarili na ovaj način, jer ste im bukvalno ukrali stvari. Čekamo odluku administratora. Pozdrav.
Buraz duzi ti je ID od broja telefona ticulica

Status
Not open for further replies.
Top Bottom