Zamolio bih da neki SENIOR ADMIN pregleda zalbu posto verujem da postoji nesto sto kada neko udje u krug da mu se vidi ID tako da mozete da mu zatrazite POV posto je on iz Silver Family
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!opusteno admini mogu da provere ko si i sta si + ID tako da si se sam odao ovom proukom tkd..... posalji pov?Tebi treba pov gdje se vidi moj id
Pijes magnezijZamolio bih da neki SENIOR ADMIN pregleda žalbu pošto vjerujem da postoji nešto što kada netko uđe u krug da mu se vidi ID tako da možete da mu tražite POV pošto je on iz Silver Family
OOC event majstorePijes magnezij
Buraz? lik je napisao da je to on zasto mu jednostavno ne trazis POVNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti zalbu !
-Dostavite POV gdje se vidi ID igraca.
-Imate 12h da dostavite POV.
Bukvalno be bate hahahahah teska pricaBuraz? lik je napisao da je to on zasto mu jednostavno ne trazis POV
Objasni onda moj pov ?Brate ja sam tb reko da nemam cheat droga sok zastite. Gg
Objasni ovaj povBrate ja sam tb reko da nemam cheat droga sok zastite. Gg
Kenox piso sam ti pp na forumu
Nemoj da diras covjeka da ti tamo ja... Znas.Objasni ovaj pov
ma baki droga i sok i ne mogu da te ubiju ahahhahaObjasni ovaj pov
Ne razumem zasto duzi POV kada imamo ID i 2+ POV-a ovo je cheat cistiNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti zalbu !
-Dostavite POV gdje se vidi ID igraca.
-Imate 12h da dostavite POV.