Procitajte pravila momci
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa sta? svejedno ste pokusali da me robate u gradPostovani administratori, zahtevam duzi pov jel je rolpay kreno u geyu mi smo ga pucali i on je pobego van geta.
pre nego sto dobijete warn, tezga 9 na blackmarket sta god vam trebaPostovani administratori, zahtevam duzi pov jel je rolpay kreno u geyu mi smo ga pucali i on je pobego van geta.
pa ne verujem da ce warn da dobiju jer vrv imas ceo pov ali si pobegao iz geta pa ne smes da kacis jer si begao iz geta dok su te pucali/jurilipre nego sto dobijete warn, tezga 9 na blackmarket sta god vam treba
druze reci mi koje sam tacno pravilo prekrsio ako pobegnem iz geta? procitaj i ti pravilapa ne verujem da ce warn da dobiju jer vrv imas ceo pov ali si pobegao iz geta pa ne smes da kacis jer si begao iz geta dok su te pucali/jurili
pa ako nisi prekrsio okaci ceo povdruze reci mi koje sam tacno pravilo prekrsio ako pobegnem iz geta? procitaj i ti pravila
nemampa ako nisi prekrsio okaci ceo pov
druze reci mi koje sam tacno pravilo prekrsio ako pobegnem iz geta? procitaj i ti pravila
pa znam da nemas tkd ovi likovi su na konju a ti i nisi basnemam
i sta ako je pobegao iz geta dok ste ga pucali/jurili, nije bezao u gz vec samo van ghetta koje ti je to pravilo prekrseno?pa ne verujem da ce warn da dobiju jer vrv imas ceo pov ali si pobegao iz geta pa ne smes da kacis jer si begao iz geta dok su te pucali/jurili
Radnja koja je pocela u ghetto moze se zavrsiti van njega.druze reci mi koje sam tacno pravilo prekrsio ako pobegnem iz geta? procitaj i ti pravila
ajde bre bobche ne samraj tu nego idi pipni travu nisam ni reko da ne sme da se bega iz geta klosarui sta ako je pobegao iz geta dok ste ga pucali/jurili, nije bezao u gz vec samo van ghetta koje ti je to pravilo prekrseno?
sta ce ti onda pov kako je bezao iz ghetta?ajde bre bobche ne samraj tu nego idi pipni travu nisam ni reko da ne sme da se bega iz geta klosaru
i sta ako je pobegao iz geta dok ste ga pucali/jurili, nije bezao u gz vec samo van ghetta koje ti je to pravilo prekrseno?
zasto ne bi kacio pov ako ga ima jer je bezao iz ghetta..pa ne verujem da ce warn da dobiju jer vrv imas ceo pov ali si pobegao iz geta pa ne smes da kacis jer si begao iz geta dok su te pucali/jurili
nema sta ja da trazim ja pov ja nemam nikakve veze,njemu treba pov cele situacije iz geta i to degeneriku malista ce ti onda pov kako je bezao iz ghetta?
A zbog cega se ti uvaljujes u situaciju na forum kad nisi bio tu jebote nemoj da seres covjek koji ga je ubio ce da dobije kaznu za 6.15 i to je to ti si budala i kraj price nisi u sitaciju odjebi od te zalbe ondapa ne verujem da ce warn da dobiju jer vrv imas ceo pov ali si pobegao iz geta pa ne smes da kacis jer si begao iz geta dok su te pucali/jurili