bora senin amına koyar öldürürüm aptal ucube daha aile evinizi savunamıyorsunuz gelip forumlarda ağlıyorsunYa amına kodum ne havladın be, git başka aileye ağla orusbu amk veledi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bora senin amına koyar öldürürüm aptal ucube daha aile evinizi savunamıyorsunuz gelip forumlarda ağlıyorsunYa amına kodum ne havladın be, git başka aileye ağla orusbu amk veledi
Gördük bu gün raidde git ötede ağlabora senin amına koyar öldürürüm aptal ucube daha aile evinizi savunamıyorsunuz gelip forumlarda ağlıyorsun
6 gün tatildeyim.Gördük bu gün raidde git ötede ağla
havlama havlama hadi yallah köyüne. Forumlarda aglayan ben miyim sikik. Bizle ugrasan sen degil misin yarram ?bora senin amına koyar öldürürüm aptal ucube daha aile evinizi savunamıyorsunuz gelip forumlarda ağlıyorsun
Eee ? Tatildeysen tatildesin bize ne ?6 gün tatildeyim.
Her itliğin bir cezası vardır6 gün tatildeyim.
yarramın kafası seni 90klar ile girdik onda bile 2 saat alamadınızGördük bu gün raidde git ötede ağla
lan amcık sizi sikiyoruz diye forum açıp ağlıyorsunuzhavlama havlama hadi yallah köyüne. Forumlarda aglayan ben miyim sikik. Bizle ugrasan sen degil misin yarram ?
Eee ? Tatildeysen tatildesin bize ne ?
Nasıl bir terbiyeye sahib olduğunuzu biliyoruz tekrar takrer göstermenize gerek yoklan amcık sizi sikiyoruz diye forum açıp ağlıyorsunuz
garip kont'un tekrar gr 3.2 yapmasına gerek yok.Nasıl bir terbiyeye sahib olduğunuzu biliyoruz tekrar takrer göstermenize gerek yok
veya tekrar javezin itleri demenize gerek yok. tasmasını tutamıyorsan salmayacaksın. terbiyeyi kimden öğreneceğimi çok iyi biliyorum
Sizin yaptiginiz haraketlerden sonra adamın öyle tepki vermesinemi karşı gelyon laf işitmek istemyonuzsa ona göre davranın sizde ben asla her hangi bi küfrü haklı bulmam ama sizde artıkk haddiniz aşmıyonuzmu sence?garip kont'un tekrar gr 3.2 yapmasına gerek yok.
bu sadece bir oyun ayrıca forum da türkçe konuşamazsınız onun dışında oyundaki şeyleri bukadar ciddiye almanız benim veya olduğum ailedeki hiçbir üyenin sorunu değil. bunu idrak edebiliyorsan adına seviniyorum.Sizin yaptiginiz haraketlerden sonra adamın öyle tepki vermesinemi karşı gelyon laf işitmek istemyonuzsa ona göre davranın sizde ben asla her hangi bi küfrü haklı bulmam ama sizde artıkk haddiniz aşmıyonuzmu sence?
Orda bir rolün içindeyiz biliyosun dimi? Amacn rol yapmak deilse git cs oyna bencebu sadece bir oyun ayrıca forum da türkçe konuşamazsınız onun dışında oyundaki şeyleri bukadar ciddiye almanız benim veya olduğum ailedeki hiçbir üyenin sorunu değil. bunu idrak edebiliyorsan adına seviniyorum
burası ooc bir yer biliyorsunuz değil mi?Orda bir rolün içindeyiz biliyosun dimi? Amacn rol yapmak deilse git cs oyna bence
you are rightburası ooc bir yer biliyorsunuz değil mi?
nasıl bir Türkçeye sahip olduğunu biliyoruz tekrar tekrar göstermene gerek yok.Nasıl bir terbiyeye sahib olduğunuzu biliyoruz tekrar takrer göstermenize gerek yok