Povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bukvalno sam samo reko da sa siptarima ne pricam nisam nikome direktno uputio + kakve veze ima za sta sam dobio ban do sad?Draga Administracio u Povu se vidi sve sta se desilo nije mu ovo prvi put da dobije ban zbog necega bioo je dobio za cit i drugih ostali stvari
Al najace je sto leo nije siptarBukvalno sam samo reko da sa siptarima ne pricam nisam nikome direktno uputio + kakve veze ima za sta sam dobio ban do sad?
ubio si ga prije eventa i on zbog ovoga ce dobiti muteDraga Administracio u Povu se vidi sve sta se desilo nije mu ovo prvi put da dobije ban zbog necega bioo je dobio za cit i drugih ostali stvari
lmaoDraga Administracio u Povu se vidi sve sta se desilo nije mu ovo prvi put da dobije ban zbog necega bioo je dobio za cit i drugih ostali stvari
Jeste uvreda to ti je nacionalizam a moze da se smeta i kao GP 3.1 jer je slicno to je isto ko da kazes cigansiptar nije uvreda a jos sto on nije albanac pa ne moze ni da se pronadje uvredjenim
bukv ne, nema smisla sta pricas i poredisJeste uvreda to ti je nacionalizam a moze da se smeta i kao GP 3.1 jer je slicno to je isto ko da kazes cigan
Za nekog jesiptar nije uvreda a jos sto on nije albanac pa ne moze ni da se pronadje uvredjenim