Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13106
Players nickname
Hitman TMR
Suspect ID
16461
Date of violation
Feb 19, 2023
Time of violation
23:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=fqOfEQQxGY4&t=1s

Nikola Citlucanin

Player
Player
Dosao sam ka bazi i cuo sam nekoga da mi se seta oko kuce, kada sam otisao iza kuce gde smo drugari i ja postavili panele zatekao sam ga kako nam krade te panele koji su gotovi (a moram da dodam da je i komsijama svim krao). Krenuo sam za njim kada je krenuo da bezi on je izvadio pusku ja sam hteo samo da ga pitam zasto to radi a nisam vadio pusku a imao sam je kod sebe. On se opet vratio ja sam ga pucao jer je vadio pusku na mene i krao mi panele na mom posedu. Nakon toga se vratio jos 4 puta i ako je ubijen ne znam kako moze da se seca gde se to nalazi, posle toga je skocio sam litice kako bi mi pobegao. I na kraju se vratio sa jos jednim momkom. Ja sam zvao administraciju ali mi niko nije odgovarao pa sam morao ovako a nisam zeleo da vam pravim posao izvinjavam se.

- 1klip
- 2klip
- 3klip
- 4klip
- 5klip
6 klip - 6klip
7 klip - 7klip

John Scalleta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 13106 dobit će kaznu za GP6.15 + MK​
  • Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
  • ID 16461 dobit će kaznu za GP 6.7.​
  • Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom