Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Djordje Bakmaz

Player
Player
ImeDjordje Bakmaz
Pol:Muski
Starost:25 godina
Rasa:Bela
Mesto rođenja:Sarajevo
Otac:Marko Bakmaz
Majka:Ana Reyli
Težina:80kg
Visina:190
cm
Boja očiju:Plava
Boja kose:smedja
Tetovaže:Leva ruka, Leva noga
Prednosti:vitko telo,hrabar,Jak
Slabosti:Kad me neko vredja

Zivotna prica:

Moj život na ovome svijetu poćeo je 19.08.1997 godine.Rođen sam u Lokalnoj Bolnici u Sarajevu.Ime mi je Djordje ,a przime Bakmaz.
Odrastao sam u veoma opasnoj okolini.Tu su bili narkomqni drogerasi dileri… Majku činilo tuznim jer je znala da cu se sutra baviti time.Otac mi je radio kao čuvar u jednoj lokalnoj banci u Los.Kad je majka umrla oceva plata nije bila dovoljna za život nas.Otac zbog male plate je morao dati otkaz i zaposliti se nekde drugde.Nakon nekoliko dana otac se zaposlio u EMS.Tu je bila velika plata i mogo je da nas hrani.Djordje kada je napunio 18 godinu bila je obaveza da odsluzi vojni rok.Djordje je u vojsci bio mnogo jak,spretan.Svaki dan je isao u streljanu u vojsci i bio je mnogo precizan.Djordje je u vojsci naucio da rukuje sa havy sniperom.Nakon odsluzivanja vojnog roka Djordje napusta vojsku.Djordja su u vojsci posmatrali FBI agenti.Djordje je otisao do FBI i pitao za poso posto je bio spretan.Kada su ga ugledali FBI agenti rado su ga prihvatili jer su ga posmatrali u Vojsci.On je u FIB naucio razne stvari.Naucio je da stavla lisice sa pistoljem i tejzerom u ruci.I svaki dan posle posla ide u streljanu.Upisao se i u karting tu je bio uspjesan.Svaki dan je u FBI bio bolji i uspjesni.Posle nekolike godine Djordje napusta FBI.U FBI je stekao velike pare i postao je poznat.Nakon izlaska iz FBI Djordje se vraca u svoju kucu.U okolini je bilo dilera narkoman i slc.Djordje kada je bio mali nije znao sa to znaci.Kada je odrasto i shvati sta to znaci posta je zavisan od droge.Djordje kada je napunio 23 godine malo se odvikao od droge da ga njegovi blizni ne uhvate ali je u tajnosti uzimao po malo droge.Djordjeta kada neko vredja moze fizicki povrediti osobu.

Djordje i vestine

Djordje moz
e da ide 2v1 jer je cesto pored kartinga cesto isao u streljanu i uvezbao svoje pucanje.
Djordje moze koristiti heavy oruzje jer je jednom prilikom odsluzio vojni rok i obucen je. ( postovacu P.D.1.6)
Djordje ne voli cuti uvrede i kratak je sa zivcima,pa mozefizicki povrediti osobu. ( pripazicu na G.P 6.15)
Djordje ne trazi vise od jednog razloga da usmrti neprijatelja.(pripazicu na G.P 6.15)
Djordje moze da upotrebljava drogu jer mu je ovisan
Djordje moze vezati, vuci, pretrazivati, podizati stvari sa poda i pruziti prvu pomoc sa pistoljem u ruci ( ne puskom zbog PGa).
Djordje moze voziti bilo koje auto off-road do 60km/h zbog obuke u karting drustvu.
Djordje moze koristiti XXX oruzje,zbog treninga u streljani.

Like

Nikola Gojkovic

Player
Player
Biografija ODBIJENA.

Djordje moze voziti bilo koje auto off-road do 60km/h zbog obuke u karting drustvu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom