By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!prvi put vidis lika i taj lik je nrl napravio samo sto nemam pov i nemas od cega branit prijatelja ja gladam u njega on puca u meneTAKODER CD OD 30891, TAKO DA TU NEMA NIKAKVOG G.P. 6.15 JER SAM SAMO OBRANIO MOG PRIJATELJA KOJEG SI TUKAO
tukao si ga ja sam ga obranioprvi put vidis lika i taj lik je nrl napravio samo sto nemam pov i nemas od cega branit prijatelja ja gladam u njega on puca u mene
POVLACIS?SVE se vidi u pov kada je ovaj(36672) krenuo mene pucat bez razloga ubija me drugi lik(28289) mogu cje i masive rule break nisam sve vidio al za g.p 6.15 sam sig i da sve se dogodilo pred kraj snimka
ja ne zanm kako si smeo da muu polazes legitimaciju a i kako te nije strah ima nas duplo vise a vi jos vadite puske dako da mozete i vi da dobijete kazunuSVE se vidi u pov kada je ovaj(36672) krenuo mene pucat bez razloga ubija me drugi lik(28289) mogu cje i masive rule break nisam sve vidio al za g.p 6.15 sam sig i da sve se dogodilo pred kraj snimka
nisi ti tu da odlucis ima tko hoceja ne zanm kako si smeo da muu polazes legitimaciju a i kako te nije strah ima nas duplo vise a vi jos vadite puske dako da mozete i vi da dobijete kazunu