Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16623
Players nickname
Cipriano Fuentes
Suspect ID
26756
Date of violation
Feb 19, 2023
Time of violation
15:05
Proofs
https://imgur.com/a/7LBdwSN

Teslica

Tesla On Top🥶
Player
Ja sam sve vratio sto sam ukro
sve sto nisam stigao da vratim stavio sam u jugular jedan 4 bloods pancira a ostalo sam dao noksi rejliju

Teslica

Tesla On Top🥶
Player
Ja neznam admini ako sam pogrijesio kazni te me ali sam sve vratio 4 pancira koja sam stavio u jugular sam uzeo a 6 vagosa su moji privatni panciri jel sam imo posebna auta a noksiju sam dao sve djelove za puske pitajte Noksija ja sam njemu dao djelove sve za u jugular pancire !

Teslica

Tesla On Top🥶
Player
Krao je u ballasima dok je major obama bio lider krao je i u auslenderse i u regroup
u auslanderse sam uzo skener vozila vratio u regropu nisam nista u balase sam vratio sve lidere pitaj sve sam vratio

DenzaWashington

Player
Player
dokaz ??

pa ako si je obriso nemas dokaze nisam krao eto a ime fam
Slušaj smradu , krao si ovdje , krao i u drugim familijama , znači krao si !!! Pa vraćao jer su te ljudi prijavili !
Znači obavezno si zaslužio TRAJNI BAN !!!

A ukoliko ne dobiješ BAN znači napravit ćemo žalbu za Glavnog i odgovornog na ovom serveru , gdje će 50 + igrača uložiti žalbu na tebe sa dokazima jer ovo je neoprostivo i nedopustivo , pa nismo mi debili da radimo i grindamo za tebe !!!

Još imaš obraza da komentarišeš žalbu

Molim da ovu žalbu pogleda više administratora i donesu ispravnu odluku !

Teslica

Tesla On Top🥶
Player
Slušaj smradu , krao si ovdje , krao i u drugim familijama , znači krao si !!! Pa vraćao jer su te ljudi prijavili !
Znači obavezno si zaslužio TRAJNI BAN !!!

A ukoliko ne dobiješ BAN znači napravit ćemo žalbu za Glavnog i odgovornog na ovom serveru , gdje će 50 + igrača uložiti žalbu na tebe sa dokazima jer ovo je neoprostivo i nedopustivo , pa nismo mi debili da radimo i grindamo za tebe !!!

Još imaš obraza da komentarišeš žalbu

Molim da ovu žalbu pogleda više administratora i donesu ispravnu odluku !
ma jebi se kradem ti ja mamu mars
kidaro nemate dokaze mozete zvat abrahama zauvjek al neate dokaz dzabe 50 igraca

Status
Not open for further replies.
Top Bottom