By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Krao je u ballasima dok je major obama bio lider krao je i u auslenderse i u regroupNa razmatranju.
u auslanderse sam uzo skener vozila vratio u regropu nisam nista u balase sam vratio sve lidere pitaj sve sam vratioKrao je u ballasima dok je major obama bio lider krao je i u auslenderse i u regroup
jeste jel i tebe pokro kojim slucajem ?Krao je u ballasima dok je major obama bio lider krao je i u auslenderse i u regroup
jeste krao je u jendoj mojoj staroj familijijeste jel i tebe pokro kojim slucajem ?
dokaz ??jeste krao je u jendoj mojoj staroj familiji
celo skladiste je ispraznio
familija je obrisana jos odavno a mogu oni videti u logovima + te je vec neko kacio za todokaz ??
dokaz ??jeste jel i tebe pokro kojim slucajem ?
pa ako si je obriso nemas dokaze nisam krao eto a ime famfamilija je obrisana jos odavno a mogu oni videti u logovima + te je vec neko kacio za to
Slušaj smradu , krao si ovdje , krao i u drugim familijama , znači krao si !!! Pa vraćao jer su te ljudi prijavili !dokaz ??
pa ako si je obriso nemas dokaze nisam krao eto a ime fam
ma jebi se kradem ti ja mamu marsSlušaj smradu , krao si ovdje , krao i u drugim familijama , znači krao si !!! Pa vraćao jer su te ljudi prijavili !
Znači obavezno si zaslužio TRAJNI BAN !!!
A ukoliko ne dobiješ BAN znači napravit ćemo žalbu za Glavnog i odgovornog na ovom serveru , gdje će 50 + igrača uložiti žalbu na tebe sa dokazima jer ovo je neoprostivo i nedopustivo , pa nismo mi debili da radimo i grindamo za tebe !!!
Još imaš obraza da komentarišeš žalbu
Molim da ovu žalbu pogleda više administratora i donesu ispravnu odluku !