Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30891
Players nickname
andelko silveer
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 19, 2023
Time of violation
14:30
Proofs
https://youtu.be/UFg7XeYQ0z8

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
u prvom djelu vida vidi se kako lik ubija svoga to je mozda TK ali necu o tome nakon toga on izlazi iz igre te ostaje ovaj na podu(17050)kada ga je njegov prijatelj podignuo on preica o tome zasto sam ja rekao bolnicaru da ne dize to je ocito PG jer oin je u nesvjesti nista ne cuje. drugi deo.pred kraj videa Krecu pucat mog prijatelja ja ga branim s tim da ih sve poubijam i ranjavam nakon sto su svi iskrvarili vracaju se dvojica likova u iste 2 minute u kojoj su iskrvarili to je NRL+id 17050 radi vdm udaravsi me autom a ima cjelu ulicu za zaobici me to je to ako sam nesto propustio vi ste tu da me ispravite. Lp. ide pov vracanja i VDM
A prvi video je gdje su svi ranjeni i iskrvarili ali tamo pred kraj videa
kako lider neformalne nije upucen da TK ne postoji na ovom serveru? eto kome se sve daje lider neformalne ni pravila ne znaju za server a seru po forumu

mantril420

Player
Player
I koliko znam ne smije se prijetit gradskim sto je taj lik napravio i POV nije od pocetka situacije

mantril420

Player
Player
u prvom djelu vida vidi se kako lik ubija svoga to je mozda TK ali necu o tome nakon toga on izlazi iz igre te ostaje ovaj na podu(17050)kada ga je njegov prijatelj podignuo on preica o tome zasto sam ja rekao bolnicaru da ne dize to je ocito PG jer oin je u nesvjesti nista ne cuje. drugi deo.pred kraj videa Krecu pucat mog prijatelja ja ga branim s tim da ih sve poubijam i ranjavam nakon sto su svi iskrvarili vracaju se dvojica likova u iste 2 minute u kojoj su iskrvarili to je NRL+id 17050 radi vdm udaravsi me autom a ima cjelu ulicu za zaobici me to je to ako sam nesto propustio vi ste tu da me ispravite. Lp. ide pov vracanja i VDM
A prvi video je gdje su svi ranjeni i iskrvarili ali tamo pred kraj videa
POV nije od pocetka RP situacije, i prijetis forumom to ne sme

Status
Not open for further replies.
Top Bottom