By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kako lider neformalne nije upucen da TK ne postoji na ovom serveru? eto kome se sve daje lider neformalne ni pravila ne znaju za server a seru po forumuu prvom djelu vida vidi se kako lik ubija svoga to je mozda TK ali necu o tome nakon toga on izlazi iz igre te ostaje ovaj na podu(17050)kada ga je njegov prijatelj podignuo on preica o tome zasto sam ja rekao bolnicaru da ne dize to je ocito PG jer oin je u nesvjesti nista ne cuje. drugi deo.pred kraj videa Krecu pucat mog prijatelja ja ga branim s tim da ih sve poubijam i ranjavam nakon sto su svi iskrvarili vracaju se dvojica likova u iste 2 minute u kojoj su iskrvarili to je NRL+id 17050 radi vdm udaravsi me autom a ima cjelu ulicu za zaobici me to je to ako sam nesto propustio vi ste tu da me ispravite. Lp. ide pov vracanja i VDMA prvi video je gdje su svi ranjeni i iskrvarili ali tamo pred kraj videa
POV nije od pocetka RP situacije, i prijetis forumom to ne smeu prvom djelu vida vidi se kako lik ubija svoga to je mozda TK ali necu o tome nakon toga on izlazi iz igre te ostaje ovaj na podu(17050)kada ga je njegov prijatelj podignuo on preica o tome zasto sam ja rekao bolnicaru da ne dize to je ocito PG jer oin je u nesvjesti nista ne cuje. drugi deo.pred kraj videa Krecu pucat mog prijatelja ja ga branim s tim da ih sve poubijam i ranjavam nakon sto su svi iskrvarili vracaju se dvojica likova u iste 2 minute u kojoj su iskrvarili to je NRL+id 17050 radi vdm udaravsi me autom a ima cjelu ulicu za zaobici me to je to ako sam nesto propustio vi ste tu da me ispravite. Lp. ide pov vracanja i VDMA prvi video je gdje su svi ranjeni i iskrvarili ali tamo pred kraj videa
Gdje prjetim i pov je od pocetka situacije dosl su snimljene 2 minute prijePOV nije od pocetka RP situacije, i prijetis forumom to ne sme
Pita sam admina rekli su da nesmje i za ovoga sto misli da pov nije od pocetka situacije nek pogleda oba klipa vrjeme dole u kutu da se vidi da je snimljeno odmah nakon onogNisu prekrsili nlr jer su se vratili u svoj Fam house tu smeju biti.