Sve se vidi na povu krao sam auto od clana Gold family i članovi te iste familije su radili CR kako bi spriječili krađu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Da slajdujem zato sto ste me vi izgurali s ceste nisam sam išao na brdobravo momak a ti SLIDE-ujes po brdu sa ROLLS ROYCE svvaka cast momak samo nauci da postavis ceo POV i da ne trazis 800k za auto znao si da ces da padnes a bilo ti je smesno pre svega toga
ja sam krao auto di sam ga i našao... lpKad si tako pametan i kacis vec okaci ceo pov da vide ljude kako ste izgurali auto iz green zone i krenuli da ga kradete a onih 800k sto si mi trazio za auto mogu samo u dupe da ti ih nabijem,pozdrav
Postavi POV kako si izgurao kola sa BM-a van grin zone.Sve se vidi na povu krao sam auto od clana Gold family i članovi te iste familije su radili CR kako bi spriječili krađu
On sme raditi PG ukrao je auto1. nemas cjeli POV - Admin neka zatrazi POV gdje si krao auto.
2. Radis MG pričaš na discord IC situaciju
3. Radiš PG
4. Ne znam čemu naslov Gold Family ukrao si privatno auto ne familijarno i lovila su te 2 lika ovo nije nista za fam warn sto ocito hoces da nabijes.. - Naslov žalbe neispravan
5. poslje si radio MG kada si umro pisao si na OOC chat IC informacije i za to nemas POV jer si trimovao
Lakse plakati po forumu nego osigurati vozila.
Ko je koga prijavio i postavio na forum i ko place? Pogledaj ponovo cija je prijava, ne blamiraj se.
Alo tisina tu kopre dunavaLakse plakati po forumu nego osigurati vozila.
au sine pa ti se bodešOn sme raditi PG ukrao je auto
▲Sve se vidi na povu krao sam auto od clana Gold family i članovi te iste familije su radili CR kako bi spriječili krađu
Ajde mars u one tvoje vinograde i ne mesaj se gde ti nije mesto