Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14510
Players nickname
Tikin Kawasaki
Suspect ID
23413
Date of violation
Feb 19, 2023
Time of violation
15:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ozkuSjOT1Vw

Tikin Kawasaki

Player
Player
Cekao sam da stignu paneli,prisao malo blize posto sam video da lica nisu tu,dosao sam do panela gde od jednom lice bez ikakvog upozorenja puca na mene,i sto je jos gore lice me vezuje i nakon toga me vuce pod ruku bez da to izgovara.Ne znam kako lice sme ovo da radi dok je van duznosti i da zloupotrebljava svoj posao.Sto je jos gore neki lik kojeg su ubili je odmah vezao i to lice je uradilo latinicu.Neka mi neko molim vas objasni.Hvala

Rico Campbell

Player
Player
Cekao sam da stignu paneli,prisao malo blize posto sam video da lica nisu tu,dosao sam do panela gde od jednom lice bez ikakvog upozorenja puca na mene,i sto je jos gore lice me vezuje i nakon toga me vuce pod ruku bez da to izgovara.Ne znam kako lice sme ovo da radi dok je van duznosti i da zloupotrebljava svoj posao.Sto je jos gore neki lik kojeg su ubili je odmah vezao i to lice je uradilo latinicu.Neka mi neko molim vas objasni.Hvala
Ja sam odbroio 5sec ti bait stavi ajde celi pov

Rico Campbell

Player
Player
Koj admin da gleda molim vas postovajte pravilo da ja imam pravo braniti svoju imovinu a i kako nemam razlog kada u moje dvoriste udze i uzeme 2 panela

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
Koj admin da gleda molim vas postovajte pravilo da ja imam pravo braniti svoju imovinu a i kako nemam razlog kada u moje dvoriste udze i uzeme 2 panela
Moras brojati,steta je sto takvi ko ti budu admini.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom