By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!MA BOLIDI MALIPokusao da mi ponudi razmenu i njegov drug iz kola mi je ponudio 1 kripto za 4 mil.
Slažem se desilo se mom drugu ista stvarOvo dvoje treba da bude kazneti
Mog druga su skamali za 5,5m bili ti likoviPokusao da mi ponudi razmenu i njegov drug iz kola mi je ponudio 1 kripto za 4 mil.
video se sme objaviti na Steamble ili YoutubeEvo ja ću umjesto administratora.
Video treba biti objavljen na YouTube.
Na videu nema prevare a pokušaj prevare se ne može dokazati.
Žalba odbijena
Pročitaj pravila žalbe pa onda napiši šta si procitaovideo se sme objaviti na Steamble ili Youtube
na videu se vidi POKUSAJ prevaje gde mu nude kripto valute unesto razmene
pozdra
joined feb,11,2023 ticulica dzounsPročitaj pravila žalbe pa onda napiši šta si procitao
Kakve to veze ima kidaro , eto da si ti ovdje 10 godina djaba kad ne znaš osnovna pravila i šta ćeš ti meni onda pričati , jesi ušao ? Jesi vidio ? Jesi vidio pravilo gdje se može slika učitati a gdje video ? Ne znaš čovječe žalbu napraviti i ti ćeš da nešto komentarišeš , za tebe da sam od jučer ovdje sam gazda , a nije bitno od kad sam ovdje , bitno je da kao odgovoran igrač znam svako pravilo napamet , al na kraju ću ti se smijati kad ti ADMIN odbije žalbujoined feb,11,2023 ticulica dzouns
zalba nije moja,a ti si budala sto trosis vreme da bi sklopio recenicu,sta si postigao sa time?nistaKakve to veze ima kidaro , eto da si ti ovdje 10 godina djaba kad ne znaš osnovna pravila i šta ćeš ti meni onda pričati , jesi ušao ? Jesi vidio ? Jesi vidio pravilo gdje se može slika učitati a gdje video ? Ne znaš čovječe žalbu napraviti i ti ćeš da nešto komentarišeš , za tebe da sam od jučer ovdje sam gazda , a nije bitno od kad sam ovdje , bitno je da kao odgovoran igrač znam svako pravilo napamet , al na kraju ću ti se smijati kad ti ADMIN odbije žalbu
Zamisli pokusavas da skamujes pa zatim napravis fejk forum nalog posto nisi smeo da pises sa svog pravog + ne znas pravilaKakve to veze ima kidaro , eto da si ti ovdje 10 godina djaba kad ne znaš osnovna pravila i šta ćeš ti meni onda pričati , jesi ušao ? Jesi vidio ? Jesi vidio pravilo gdje se može slika učitati a gdje video ? Ne znaš čovječe žalbu napraviti i ti ćeš da nešto komentarišeš , za tebe da sam od jučer ovdje sam gazda , a nije bitno od kad sam ovdje , bitno je da kao odgovoran igrač znam svako pravilo napamet , al na kraju ću ti se smijati kad ti ADMIN odbije žalbu
i zamisli se ingame zoves Maki MitabondaKakve to veze ima kidaro , eto da si ti ovdje 10 godina djaba kad ne znaš osnovna pravila i šta ćeš ti meni onda pričati , jesi ušao ? Jesi vidio ? Jesi vidio pravilo gdje se može slika učitati a gdje video ? Ne znaš čovječe žalbu napraviti i ti ćeš da nešto komentarišeš , za tebe da sam od jučer ovdje sam gazda , a nije bitno od kad sam ovdje , bitno je da kao odgovoran igrač znam svako pravilo napamet , al na kraju ću ti se smijati kad ti ADMIN odbije žalbu
Ja samo pokušavam da to detaljno pojasnim o čemu se radi, nije meni mrsko pisati , Vi mene pravitr budalom a ja Van lijepo napisao da se video može upload samo na ytzalba nije moja,a ti si budala sto trosis vreme da bi sklopio recenicu,sta si postigao sa time?nista
Moj Miki kako si ograničen ko balkonZamisli pokusavas da skamujes pa zatim napravis fejk forum nalog posto nisi smeo da pises sa svog pravog + ne znas pravila
Da zato ti skamujes na twinku pa prebacujes pare na main i na twink forum nalogu si. Ako si toliko pametan ajde radi to sa pravog.Moj Miki kako si ograničen ko balkon
bantenga adminEvo ja ću umjesto administratora.
Video treba biti objavljen na YouTube.
Na videu nema prevare a pokušaj prevare se ne može dokazati.
Žalba odbijena
Jbg samo sam tačno napisao nisam ništa slagao hahahabantenga admin