Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3306
Players nickname
Mihailo Dior
Suspect ID
36090,39122
Date of violation
Feb 19, 2023
Time of violation
21:24
Proofs
https://streamable.com/qpvrq3

Stevenツ

Player
Player
Ovi likovi treba biti perma banovani 36090 koristi voice changer a ima još 3 njegova druga koji skemuju svi zajedno a isto tako treba i biti banovani njihove ip adrese jer sve što je do sada skemao je prebacivao na svoj main tako da bi trebao biti blokiran da mu se sve pare oduzmu

DenzaWashington

Player
Player
Evo ja ću umjesto administratora.
Video treba biti objavljen na YouTube.
Na videu nema prevare a pokušaj prevare se ne može dokazati.
Žalba odbijena

Luka Ashbluff

Player
Player
Evo ja ću umjesto administratora.
Video treba biti objavljen na YouTube.
Na videu nema prevare a pokušaj prevare se ne može dokazati.
Žalba odbijena
video se sme objaviti na Steamble ili Youtube
na videu se vidi POKUSAJ prevaje gde mu nude kripto valute unesto razmene
pozdrav

DenzaWashington

Player
Player
joined feb,11,2023 ticulica dzouns
Kakve to veze ima kidaro , eto da si ti ovdje 10 godina djaba kad ne znaš osnovna pravila i šta ćeš ti meni onda pričati , jesi ušao ? Jesi vidio ? Jesi vidio pravilo gdje se može slika učitati a gdje video ? Ne znaš čovječe žalbu napraviti i ti ćeš da nešto komentarišeš , za tebe da sam od jučer ovdje sam gazda , a nije bitno od kad sam ovdje , bitno je da kao odgovoran igrač znam svako pravilo napamet , al na kraju ću ti se smijati kad ti ADMIN odbije žalbu

Luka Ashbluff

Player
Player
Kakve to veze ima kidaro , eto da si ti ovdje 10 godina djaba kad ne znaš osnovna pravila i šta ćeš ti meni onda pričati , jesi ušao ? Jesi vidio ? Jesi vidio pravilo gdje se može slika učitati a gdje video ? Ne znaš čovječe žalbu napraviti i ti ćeš da nešto komentarišeš , za tebe da sam od jučer ovdje sam gazda , a nije bitno od kad sam ovdje , bitno je da kao odgovoran igrač znam svako pravilo napamet , al na kraju ću ti se smijati kad ti ADMIN odbije žalbu
zalba nije moja,a ti si budala sto trosis vreme da bi sklopio recenicu,sta si postigao sa time?nista

Miki

Player
Player
Zamisli pokusavas da skamujes pa zatim napravis fejk forum nalog posto nisi smeo da pises sa svog pravog + ne znas pravila

Luka Ashbluff

Player
Player
i zamisli se ingame zoves Maki Mitabonda 🤡🤡🤡

Status
Not open for further replies.
Top Bottom