U POV-u se vidi kako nam odbrojavaju 5 sekundi dok smo mi na ulici, mi smo ih poslusali ali su oni krenuli pucati.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kakav baiting, samo je gledao niko mu nije rekao da se odmakne. A za vdm čovjek je stajao posred ulice. I ne moze on da čeka da onaj ustane da ode, jer mu brojite.Druze ti ovde radis Baiting i vdm...
O čemu ti pričaš, sta nije prvi put?Nije prvi put da ovo rade....
Wolvesima nije prvi put došao jednom sa familijom da sklopimo Savez I izrokali nas bez da su brojaliO čemu ti pričaš, sta nije prvi put?
A ok, ja sam mislio da si nama nesto rekao.Wolvesima nije prvi put došao jednom sa familijom da sklopimo Savez I izrokali nas bez da su brojali
Niko nije rekao da se odmaknu, oni su samo gledali.self report hahahaha bejtaju
hKakav baiting, samo je gledao niko mu nije rekao da se odmakne. A za vdm čovjek je stajao posred ulice. I ne moze on da čeka da onaj ustane da ode, jer mu brojite.
VDM i Baiting?? Samo su gledali, niko im ništa nije rekao. I kad ste krenuli da brojite oni su krenuli da idu ali im je čovjek bio na sred puta, pa su ga udarili.Baiting + VDM self repport
a cek sto mene mesas tamo? objasni mi jedan jedini razlog de si u to video video mene?VDM i Baiting?? Samo su gledali, niko im ništa nije rekao. I kad ste krenuli da brojite oni su krenuli da idu ali im je čovjek bio na sred puta, pa su ga udarili.
Ja te ne miješam, ti se miješaša cek sto mene mesas tamo? objasni mi jedan jedini razlog de si u to video video mene?
Ti si sam sebe prijavio ne druge rekli su 5 sec da se odmaknes zgazis jednog i ond su pocel pucat tkd vidim samo da si sam sebe prijavio ne druge hahaU POV-u se vidi kako nam odbrojavaju 5 sekundi dok smo mi na ulici, mi smo ih poslusali ali su oni krenuli pucati.