sve se vidi u pov PG vozenje bez gume.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koja je poena tvog života?
Bukvalno li stao ime ubio uzeo rev i metke i sam ga kacioKoja je poena tvog života?
Kad lik staje i me ubije jos se hvali staje uzeo rev i metkeKoja je poena tvog života?
Ni sam is ciatog mira retarde glupi nie ceo pov gdeme ubije is cistog mira on jos pa uzeo metke i rev i vice oh oh ohBato sta se gubis ko te je ubio okacio si lika iz cista mira sto vozi bez guma
Stoko raspala vozicu ti po glavi bez guma kad te sretnem idiotesve se vidi u pov PG vozenje bez gume.
Bez pcovanja molim te idiote kad ubijas i uzimas rev i metke i kad se kurcis sad ce da dobijes po picki pozz.Stoko raspala vozicu ti po glavi bez guma kad te sretnem idiote
Tako mozes pricati sa tvojima kuci siso retardiranaBez pcovanja molim te idiote kad ubijas i uzimas rev i metke i kad se kurcis sad ce da dobijes po picki pozz.
Pa stavi ceo pov lazovcino obicnaNi sam is ciatog mira retarde glupi nie ceo pov gdeme ubije is cistog mira on jos pa uzeo metke i rev i vice oh oh oh