sve se vidi u pov 3 clanovi vredjaju jedan vredja roditelje i jos dvoje vredjaju isto
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Normalno da te vredjaju vidi kakav si hahahahasve se vidi u pov 3 clanovi vredjaju jedan vredja roditelje i jos dvoje vredjaju isto
a bato sa cim si snimao?sve se vidi u pov 3 clanovi vredjaju jedan vredja roditelje i jos dvoje vredjaju isto
aj ne seria bato sa cim si snimao?
i jesi to cropovo video malo editovo?
Video je 1 min kako sto treba i snima preko Nvidia Geforce Expiriancea bato sa cim si snimao?
i jesi to cropovo video malo editovo?
niko te nije pitaoTebe moze vredjati tvoje roditelje,porodicu,nacionalnost ne.
Kao sto vidim momci te zajebavaju sto ne znas pricati. Ne vidim razlog tvoje objave kada je lik koji je opsovao roditelja da je dobio kaznu.
3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana.
Approved - G.P 3.2 | 39229
Sve se vidi u pov clip je 15 sec ali je dovoljan da sve cuje ako treba veci pov objavicu nije mi problemgta5grand.com
i treba da te vredjajusve se vidi u pov 3 clanovi vredjaju jedan vredja roditelje i jos dvoje vredjaju isto
i treba da te vredjaju
Volis da ga fafas ficko i ovde a i igsve se vidi u pov 3 clanovi vredjaju jedan vredja roditelje i jos dvoje vredjaju isto
Trebali su sportksi pozdrav za tebesve se vidi u pov 3 clanovi vredjaju jedan vredja roditelje i jos dvoje vredjaju isto
Smesno sta ti kacis hahahaha ja bi se sramotiosve se vidi u pov 3 clanovi vredjaju jedan vredja roditelje i jos dvoje vredjaju isto
ali bukvalno si nebitanNormalno da te vredjaju vidi kakav si hahahaha
tvoje ime nam sve govori. A ovo sto drzite kao pobednicka familija auslendersi buraz to mozda pre 4 ili 5 meseci i to drzite za uspomenu zadnji put kad ste winali eventVolis da ga fafas ficko i ovde a i ig
Ma mozes samo da mi ga saftas forum warriortvoje ime nam sve govori. A ovo sto drzite kao pobednicka familija auslendersi buraz to mozda pre 4 ili 5 meseci i to drzite za uspomenu zadnji put kad ste winali event
ko te nebi vredjao kad se tako ponasas konjino,ja bi zahtevao da se kazni oivo njegovo ponasanjesve se vidi u pov 3 clanovi vredjaju jedan vredja roditelje i jos dvoje vredjaju isto
poslednja 4 za redom pozdravtvoje ime nam sve govori. A ovo sto drzite kao pobednicka familija auslendersi buraz to mozda pre 4 ili 5 meseci i to drzite za uspomenu zadnji put kad ste winali event
druze niko ne zna ko si ti nonamerposlednja 4 za redom pozdrav
Burazeru Venero i Pedja vas resavaju aj tisinatvoje ime nam sve govori. A ovo sto drzite kao pobednicka familija auslendersi buraz to mozda pre 4 ili 5 meseci i to drzite za uspomenu zadnji put kad ste winali event
ajde nonameru niko vas ne poznaje neznash ni signature na forumu da postavish lepo slike