By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Burazeru ti si sve uzeo i samo izaso o cemu ti pricaskazem opet luika je govorio ovo uzimaj i to on je govorio uzimj to i ja uzimao i sada kaci
jer sam otisao u bolju
legendo bio sa 8 i sve sam mogao i ja sam uzeo puske koje sam podelio meni jasonu robertu itd delio puske jer im treba jer sam bio 8 rank i on mene kaciBurazeru ti si sve uzeo i samo izaso o cemu ti pricas
batonga bio sam 8 rank i delio puske za komponente i ogi naoravi fam i ja odem kod njega i ti me kacisHi runk ima isto kao 5 jer si grand tim
usao sam kod ognjena znas ko je ognjen jbte usao kod njega dat cu ti nazad i tjt admione dat cu mu nazadBurazeru ti si sve uzeo i samo izaso o cemu ti pricas
Prvi put kad si me skamao za 2.4m nisam te okacio 2 put kad si krao iz sefa sam ti oprostio 3 put sam te okacio za kradju iz sefa ti si za madje od 1 mesec pokusao da me pokrades vise puta moras da budes okacen .evo neces nazad a ja bi ti vratio sve vratit cu luka sve
legendo ja sam otisao kod ognjena aPrvi put kad si me skamao za 2.4m nisam te okacio 2 put kad si krao iz sefa sam ti oprostio 3 put sam te okacio za kradju iz sefa ti si za madje od 1 mesec pokusao da me pokrades vise puta moras da budes okacen .