vidi se sve u slikama uzeo je u 2 minuta sve stvari iz bmw-ova ukrao revove i sve ostalo
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!uzeo vam 50k zao mi je lika haha i ti ga za to reportas radije cu vam ja dati 400k da taj ne dobije ban hahah reportas ga za 50k hahahahavidi se sve u slikama uzeo je u 2 minuta sve stvari iz bmw-ova ukrao revove i sve ostalo
Eto koliko si ogranicen. Nije poenta koliko je ukrao nego samo kradja i sto je iskoristio povjerenje familijeuzeo vam 50k zao mi je lika haha i ti ga za to reportas radije cu vam ja dati 400k da taj ne dobije ban hahah reportas ga za 50k hahahaha
prije bi rekao da si ti ogranicen jer reportas ovo hahah,a i nemas pare pa ti je 2k zao sirotinjoEto koliko si ogranicen. Nije poenta koliko je ukrao nego samo kradja i sto je iskoristio povjerenje familije
prije bi rekao da si ti ogranicen jer reportas ovo hahah,a i nemas pare pa ti je 2k zao sirotinjo
hahahahahahas kao flexas se 18mil ne gubi se hahahkao sto i sam kazes nemam pare,nisam ga reportovao zato sto je ukrao 3+reva i jos neke gluposti nego zato sto je ukrao sam gaa reportao da se nauci da ne krade drugi put ako ikada dobije drugu sansu da igra na projektu