Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Redington
Suspect ID
23992
Date of violation
Feb 24, 2023
Time of violation
2:22
Proofs
https://youtu.be/FDkR2hCbtxg

Eron Zaklan2

Player
Player
koji k sta sam ja tu rekao rekao sam ah coby redington i rekao sam mrs sta je ovdje vredanje?

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
koji k sta sam ja tu rekao rekao sam ah coby redington i rekao sam mrs sta je ovdje vredanje?
3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.

6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana

DenzaWashington

Player
Player
Joj Coby-a iskompleksiranog lika , frajer ga ispucao i rekao ah Coby Redington toliko je njemu krivo bilo da je morao okačiti lika , al sto je najsmješnije ni p od pravila nije prekršio , ja ne mogu da vjeruj šta ti Coby kacis, ja da sam ADMIN ja bi liku dao medalju što te ubio , blamiraš se Coby kao da ti je 10 godina , a to ces vidjeti kad ti odbije ADMIN žalbu

strahinjashady

Player
Player
Joj Coby-a iskompleksiranog lika , frajer ga ispucao i rekao ah Coby Redington toliko je njemu krivo bilo da je morao okačiti lika , al sto je najsmješnije ni p od pravila nije prekršio , ja ne mogu da vjeruj šta ti Coby kacis, ja da sam ADMIN ja bi liku dao medalju što te ubio , blamiraš se Coby kao da ti je 10 godina , a to ces vidjeti kad ti odbije ADMIN žalbu
Ne smatras da su bili na ooc eventu i da mu je rekao uvredu na ooc eventu? IQ 0

Ivica Bakar

Player
Player
decko, rekao je lik ah coby redington, nije prekršio ni jedno pravilo jer nije niti vredjao niti te pljuvali itd, a to je tvoj problem sto places za sve

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Niti jedno pravilo nije prekršeno.
  • G.P 3.1 je OOC vrijeđanje što osoba u ovom videu nije prekršila, riječ "Mrš" se ne ubraja pod OOC vrijeđanje
  • G.P 6.8 je vršenje amoralnih radnji nad mrtvim tijelom, npr. pljuvanje itd. ili neke amoralne animacije što osoba ovdje nije uradila, jedino što je osoba uradila jest rekla "Ah Coby Redington" što također nije nikako amoralna radnja.
Hvala na razumjevanju!

ZATVORENO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom