Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8888
Players nickname
Darko Hazze
Suspect ID
27606
Date of violation
Feb 24, 2023
Time of violation
21:22
Proofs
https://youtu.be/VyAxH8SUcj4

Hendrix

.......
Player
Udaranje ili pucanje je zabranjeno u Green Zoni koliko znam
1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena /Upozori
Kao sto kaze pravilo znaci svaki vid skidanja healt-a dovodi do smrti bilo rukama ili oruzjem.
Prvi udarac se vidi u 26 sekundi ID:22615
Drugi udarac se vidi u 30 sekundi ID:27606
Treci je odma na 31 sekundi ID:36889
Pogotovu sto ovaj ID:27606 je lider familije i ovako se ponasa mislim da za jednog lidera FAMILIJE nije primereno ovakvo ponasanje.
Malo su bili nervozni.
Zaboravio si i da tvoji udaraju.

Sitting Bull

Sitting Bull
Player
Kakav lik haha ti si neverovatan , vrati se molim te u Auditore da cuvas kapiju nisi ti za ostale radnje u grandu , ceo server te ismejava , ja ne znam da li ti to primecujes ili si psihicki otiso od igrice?

Darko Hazze

Player
Player
Kakav lik haha ti si neverovatan , vrati se molim te u Auditore da cuvas kapiju nisi ti za ostale radnje u grandu , ceo server te ismejava , ja ne znam da li ti to primecujes ili si psihicki otiso od igrice?
Pozdravljam Te puno znas i sam da te provociram pred celom tvojom familijom i places kao ker

Sitting Bull

Sitting Bull
Player
Pozdravljam Te puno znas i sam da te provociram pred celom tvojom familijom i places kao ker
U tome i jeste problem , što misliš da ti neko plače a ustvari te sprda,pa ti bilo šta da kažeš ne možeš nit da me spustiš nit da me iznerviraš.. Darko meni je tebe žao iskreno da ti kažem,ne znam stvarno šta nije uredu sa tobom prolupao si totalno od ove igrice

Darko Hazze

Player
Player
U tome i jeste problem , što misliš da ti neko plače a ustvari te sprda,pa ti bilo šta da kažeš ne možeš nit da me spustiš nit da me iznerviraš.. Darko meni je tebe žao iskreno da ti kažem,ne znam stvarno šta nije uredu sa tobom prolupao si totalno od ove igrice
Hejz nemoj da places vise prekinite da spamujete OOF TOPIC pustite da admin odluci i tjt

Status
Not open for further replies.
Top Bottom