Dok smo pokusavali da mu roba drugara krenuo je da puca na nas sa jos jednim likom, nakon sto smo mu ubili druga, on je seo u auto u koj ne mozemo da pucamo, znam da je ovo do servera , ali ja smatram da je ovo ba
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Iskreno teze ces izvuci nesto ovde … Al srecno!Dok smo pokusavali da mu roba drugara krenuo je da puca na nas sa jos jednim likom, nakon sto smo mu ubili druga, on je seo u auto u koj ne mozemo da pucamo, znam da je ovo do servera , ali ja smatram da je ovo ba
Gledaj generalno igraci koji poseduju taj auto koriste situaciju … a situacija je takva da ko god je zaduzen za editovanje vozila idalje se bori da prvo vrati sva brendirana vozila koje su morali da uklone zbog rockstara, to nije jednostavan posao tako da dok dodje do ubagovanih vozila proci ce dosta vremena . Sad isti igraci mogu jednostavno da kazu “nemam drugi auto popravite ga” i tako zastite sami sebe. Ovaj problem jedino moze da se resi time sto ce da promene skriptu tih vozila …Nema smisla ovo brate, imam i ja taj audi, sta treba da sednem da ne mogu da me ubiju nigde ...
decko ispalio 300 metaka pogdoio ni jednom kupi ruke btw discord???Dok smo pokusavali da mu roba drugara krenuo je da puca na nas sa jos jednim likom, nakon sto smo mu ubili druga, on je seo u auto u koj ne mozemo da pucamo, znam da je ovo do servera , ali ja smatram da je ovo ba
kupio ruke na amazonu, i dobar MG xDDok smo pokusavali da mu roba drugara krenuo je da puca na nas sa jos jednim likom, nakon sto smo mu ubili druga, on je seo u auto u koj ne mozemo da pucamo, znam da je ovo do servera , ali ja smatram da je ovo ba