Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Leo Luxuzni

Player
Player
Ime:Leo Federov
Pol:Muski
Starost:35
Mesto rođenja:Los Santos
Otac: Daniel Federov
Majka:Fafila Federov
Pol:muski
Težina:85
Visina:1,90
Boja očiju:zelene
Boja kose:sive
Tetovaže:Niz ccelom telom
Prednosti:Brz,Snalazljiv i mnogo puno vestine
Slabost:nemam

Ovded je Leo Federov koj Je Rodjen U Los Santos 1 1 1988 .Rodjen u siromasnim semejstvom dok sam bio mali nisam imo nista ni slatkis nit nista.Sad kad sam vise vozdrasan imam 35godine i znam da zaradim za sebe imam puno auta kuce biznise. Ja sam jedan koj je bio jako tuzan kao dete jer su mi se roditelji svadjali i zbog doka sam mislio kao mal da sam ja vinovan za to sta se desavalo.
Sada sam spretan da nosim oruzje svegde samnom u samo odbrani.Ja sam radio u puno drzavnih org kao sto su Los Santos Department,San Andreas Highway Patrol,Federal bureau of investigation,Emergency Medical Services,Government .Nije samo to idemo sad malo i od kriminalnih org koj su:Blood Street Gang,Los Santos Vagos,Balas,The Ballas,The families.Sad idemo u familijama ja obozavam moja familija svi su mi ko braca Mi zajedno idemo da se borimo do kraja nikad ne odustajemo jedan od drugog,Zabavlajmo se pravimo zurke Napadamo druge fam i tako dalje.I za kraj kako ja zivim ja si se vozam sa autom po gradu idem na nekih od dogadjaja.I to je to cela zivotna prica o Meni Leo Federov.NIKAD NE ODUSTAJ

Ishodi:
1-Leo se ne boi 1v3.
2- Ako na Leo mu se nesvidi neko sme da ga ubije.(5sec pravilo)
3-Leo Sme e da pretrazuje likove sa revolverom
4-Leo sme e da dize likve sa revolverom
5-Leo Je sposoban da nosi oruzje kao heavy sniper,mitraljez i Heavy Shotgun
6- Leo sme da nosi oruzje sa xxx
7-Leo moze svaki OFF-Road Auto do 70km/h Jer ima dobru vestinu
8-Leo se samo boi kad ima 2 puske na glavu nikad

Status
Not open for further replies.
Top Bottom