sve se vidi u pov 2 minute zovem prije tog sto sam upalio pov jos je u to vrijeme tajna radnja a afk je s tim da imam pov kako je prekrsila g.p 3.2
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja otisla po vodu, i on jedva docekao da me snimi, jadno.Toliko zla u nekom ko je tako mali strasno.
Nauči pravila i šta je GP 3.2sve se vidi u pov 2 minute zovem prije tog sto sam upalio pov jos je u to vrijeme tajna radnja a afk je s tim da imam pov kako je prekrsila g.p 3.2
Nas ne zanima da li vi imate tajnu radnju, ako nema bolničara ili je u glavi, kupiš kod NPCa medkit i ideš dalje ali ne, ti si izgubio 5 min da je okačiš na forum, stvarno je sramota.sve se vidi u pov 2 minute zovem prije tog sto sam upalio pov jos je u to vrijeme tajna radnja a afk je s tim da imam pov kako je prekrsila g.p 3.2
sve se vidi u pov 2 minute zovem prije tog sto sam upalio pov jos je u to vrijeme tajna radnja a afk je s tim da imam pov kako je prekrsila g.p 3.2
Bajo moj ti trebas 10min da snimas a ne 40sec hahahasve se vidi u pov 2 minute zovem prije tog sto sam upalio pov jos je u to vrijeme tajna radnja a afk je s tim da imam pov kako je prekrsila g.p 3.2