Oj Bome posle godinu dana bana na forumu valja se vratiti xdd
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ovo je pokazalo koliko si nesrecan u zivotu UZIVAJ
Npc leader
Zamisli odes u The Goodfather i dobijes Roll "karoljub" kidexNpc leader
Zamisli imaš 22 god i hobi ti je da pusis kuracZamisli odes u The Goodfather i dobijes Roll "karoljub" kidex
Zamisli imaš 22 god i hobi ti je da pusis kurac
Božo koliko si ti meni lep kao lutka
Moja keva mene nije barem ostavila a tata mi nije u zatvoru kao što ja nisam krao gume sa kamiona da bi mogao da prezivim jer nemam za hljeba i onda pobjegao u drugu drzavu ko najveca picka hahhahahhahaBožo koliko si ti meni lep kao lutka
Bhaaaaaa pazi da ti poveruje nekoMoja keva mene nije barem ostavila a tata mi nije u zatvoru kao što ja nisam krao gume sa kamiona da bi mogao da prezivim jer nemam za hljeba i onda pobjegao u drugu drzavu ko najveca picka hahhahahhaha
Pa imam pov tako da ticuuuBhaaaaaa pazi da ti poveruje neko
Moja keva mene nije barem ostavila a tata mi nije u zatvoru kao što ja nisam krao gume sa kamiona da bi mogao da prezivim jer nemam za hljeba i onda pobjegao u drugu drzavu ko najveca picka hahhahahhah
HAHAHAHHAAAHAHAHAAAHHAHAHAHAHAAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAAAHAHAHHAAHAHAAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAH to ovde kidarske fore iz 2004 godine "e ovaj mi je majku opsovao imam dokaz"imaš 14 godina glas kao beba od 6 tebe ko shvaća ozbiljno treba da se leci i retardiran jePa imam pov tako da ticuuu
E aj aplodaj Video da me osramotis pred svima i da ljudi vide koliko imam muda za razliku od Luke koji trenira balet i samo čeka kevu da ode na posao da bi ga mogao bacitiPa imam pov tako da ticuuu
OH NE MOLIM TE UKRASCES MI GUME NA AUTUP.S Ej kako je na Bahamima, sledeći put ponesi vise stvari za 60 dana jel opet oni koji čituju više se prljaju