all in pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!POV nerde MK eşşeğiiii ananı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını götünü, amını, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, ayakparmaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı sikeyim. ananın amını sikerim orospu çocuğu bokun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de yarrağımı tattırırım, siktikten sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. orospu çocuğu. ananı öyle sikerim bacını öyle sektiririm ki sikik ananın orospu anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın amına çam dikerim orospu çocuğuall in pov
iste bu dwey dostumPOV nerde MK eşşeğiiii ananı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını götünü, amını, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, ayakparmaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı sikeyim. ananın amını sikerim orospu çocuğu bokun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de yarrağımı tattırırım, siktikten sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. orospu çocuğu. ananı öyle sikerim bacını öyle sektiririm ki sikik ananın orospu anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın amına çam dikerim orospu çocuğu
ne gerginlik bu ucube orospu evladı üşenmedinmi amk yazarken götünü siktiğimPOV nerde MK eşşeğiiii ananı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını götünü, amını, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, ayakparmaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı sikeyim. ananın amını sikerim orospu çocuğu bokun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de yarrağımı tattırırım, siktikten sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. orospu çocuğu. ananı öyle sikerim bacını öyle sektiririm ki sikik ananın orospu anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın amına çam dikerim orospu çocuğu
Aptal ucube orospu çocuğu videonun devami nerde ananizi gotunden siktigimiz yer yani
Uşendim veya uşenmedim orosbunun cocu sananene gerginlik bu ucube orospu evladı üşenmedinmi amk yazarken götünü siktiğim
annene bacağımı sokum oçUşendim veya uşenmedim orosbunun cocu sanane
Oha ne diyor
hangi yüzle yorum atiyosun orosbu çocuğu
Rahat olun sakin dont worry rahaatannene bacağımı sokum oç
Deme lan oyle cok ağır konuşuyon valla olmaz boyleannene bacağımı sokum oç
GARİBAN OROSPU ÇOCU DAHA SPEED BOOST YAPMASINI BİLMİYORSUN SİKTİR GİT TİKET FARMİNG YAP KOYLU OROSPU EVLADİ SENİ
hangi yüzle yorum atiyosun orosbu çocuğu
senin annen ne sikilir beDeme lan oyle cok ağır konuşuyon valla olmaz boyle
yarrak kafası bu kadar işsizmisin amk hayatınmı yok sikikUşendim veya uşenmedim orosbunun cocu sanane
ağlama orosbunun sıçtığıGARİBAN OROSPU ÇOCU DAHA SPEED BOOST YAPMASINI BİLMİYORSUN SİKTİR GİT TİKET FARMİNG YAP KOYLU OROSPU EVLADİ SENİ