Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na drzavne organizacije | 0000

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4375
Players nickname
Kayn_Darkin
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 29, 2021
Time of violation
23:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XdZl07IpUQE

Stepanic

Player
Player
Ovo se ne vodi kao cista provokacija? Vidis da se raida BM i ti stojis namerno na samoj ivici BMa i sta mislis da ce ti se destiti? Gde je tebi tu Fear kada vidis toliko policajaca i svega da rade BM? Naravno, to kod vas ne postoji. Vi samo postavljate delove snimaka, nigde ne kacite prvo kada pucate, ulazite u krug pa onda izlazite. To ne postoji nigde :D

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
● Na snimku se ne vidi ID igrača koji su te pucali
● Igrač kojem si pokušao pomoći je vjerovatno bio u krugu.
● Dostavi dokaz gdje se vidi ID igrača koji te pucao kako bi znao koga kazniti.​

Urke

Player
Player
Jel vas nije sramota vise da smestate WARN-ove? Bezobrazni ste i podli da to prelazi u nezamislive granice. Stojite namerno na SAMOJ IVICI KRUGA i cekate da vas neko puca da postavite na forum? Smatram da u ovoj situaciji vas kurator treba da reaguje kaznjavanjem za pokusaj smestanja lazne zalbe.

1:39 - krsis pravila kruga. Izlazenje/ulazenje je strogo zabranjeno, nebitno koja svrha. Mi smo u proslom FIB-u za to dobili WARN iako smo imali razloga.
PG sa zentornom radite tako sto sklanjate drugo vozilo.

Pozdrav i naucite da igrate ne plakajuci na forumu.

Kayn_Darkin

Player
Player
Ja sam samo jednom usao u krug a ti forum manijace se pomeri i ne komentarisi.
Nije smestanje warnova vec vas bezobrazluk da nijedno pravilo ne mozete da ispostujete i uvek demonstrirate neku silu. Vi morate bukvalno ako nije pucao na vas da date upozorenje, sto niko ne postuje vec odma paljba i to van kruga. Ljudima se smuci. A i da sam hteo da se pucam moram naci poziciju i uci u krug ali to je nemoguce od vaseg pucanja momentalnog.
Naucite i vi pravila ovog grada ako vec igrate u njemu. Sve najlepse i pozdrav.

P.s Ziko ovo je jedini PoV gde se vidi pucnjava i sve.

Offender

Forum Concent Creator
Player
pucali su i nas na drugoj strani medjutim meni posle crashalo nisam mogo replay da uradim

dankurrr

I FEEL LIKE IM GUCCI MANE IN 2006
Player
Smesno kako u pol RP-a govorite "krug" i "sajt", naucite RP-at

i poprilicno sam siguran ukoliko clanovi kriminalnih organizacija van kruga u krug i drzavne organizacije smiju pucat iz kruga van krug

+ mislim da je dovoljan razlog ako stojis ispred i ides u krug i van kruga

Offender

Forum Concent Creator
Player
event je u krugu ne van kruga ako on izadje iz kruga samim tim on nema prava da paca kao ni ti a + vi ste izasli iz kruga i jurili likove

Urke

Player
Player
Ja sam samo jednom usao u krug a ti forum manijace se pomeri i ne komentarisi.
Nije smestanje warnova vec vas bezobrazluk da nijedno pravilo ne mozete da ispostujete i uvek demonstrirate neku silu. Vi morate bukvalno ako nije pucao na vas da date upozorenje, sto niko ne postuje vec odma paljba i to van kruga. Ljudima se smuci. A i da sam hteo da se pucam moram naci poziciju i uci u krug ali to je nemoguce od vaseg pucanja momentalnog.
Naucite i vi pravila ovog grada ako vec igrate u njemu. Sve najlepse i pozdrav.

P.s Ziko ovo je jedini PoV gde se vidi pucnjava i sve.
Lepi, mi smo tu da demonstriramo silu 24/7 jer to rade drzavne organizacije. Upozorenje se daje pri samom startu racije na crnom trzistu gde momentalno svi u roku od 5-10 sekundi mogu da se sklone odatle. Nakon toga, dolaze desetine ljubicastih vozila i pucaju po svima nama. Onda, posto si ti je l' te pametnica, dodjes i radis Fear RP i snimas kako te oni pucaju, a par trenutaka pre toga si zajedno sa svojim drugarima jer ste uvideli da nam ne mozete prici, odlucili "pa zasto im ne bismo smestili WARN" i posaljes ovako jadan PoV u nadi da cemo mi dobiti WARN.

Za ovo "forum manijace se pomeri i ne komentarisi" ne znam sta da ti kazem. Ocigledno ne vidis sebe i svoje postove da si ti jedini lik koji zivi na ovom forumu i 24/7 jedini stavlja zalbe kako na koga stigne. Obracam ti se i postavljam komentar kao lider FIB-a koji je licno organizovao raciju na crno trziste, tako da ti nisi tu da odlucujes ko ce komentarisati. Previse si jadan, nastavi da kacis zalbe po forumu jer ti i tvoji drugari samim tim ubijate svaki vid RolePlay-a na ovom serveru. Dalje komentarisanje nemam jer sam ti sve obrazlozio, srdacan pozdrav u ime svih drzavnih organizacija.

Jack Napier

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Na videu se vidi da je pucano van kruga ali,
  • ne mogu kazniti neku od drzavnih org. jer nemam ID da bih vidio koja je to ORG. Uradila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom