Pucanje van kruga na BM.
Stojali smo van. Sve se vidi u PoV-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja sam bio sa druge strane, pucali su i mene.Pucanje van kruga na BM.
Lepi, mi smo tu da demonstriramo silu 24/7 jer to rade drzavne organizacije. Upozorenje se daje pri samom startu racije na crnom trzistu gde momentalno svi u roku od 5-10 sekundi mogu da se sklone odatle. Nakon toga, dolaze desetine ljubicastih vozila i pucaju po svima nama. Onda, posto si ti je l' te pametnica, dodjes i radis Fear RP i snimas kako te oni pucaju, a par trenutaka pre toga si zajedno sa svojim drugarima jer ste uvideli da nam ne mozete prici, odlucili "pa zasto im ne bismo smestili WARN" i posaljes ovako jadan PoV u nadi da cemo mi dobiti WARN.Ja sam samo jednom usao u krug a ti forum manijace se pomeri i ne komentarisi.
Nije smestanje warnova vec vas bezobrazluk da nijedno pravilo ne mozete da ispostujete i uvek demonstrirate neku silu. Vi morate bukvalno ako nije pucao na vas da date upozorenje, sto niko ne postuje vec odma paljba i to van kruga. Ljudima se smuci. A i da sam hteo da se pucam moram naci poziciju i uci u krug ali to je nemoguce od vaseg pucanja momentalnog.
Naucite i vi pravila ovog grada ako vec igrate u njemu. Sve najlepse i pozdrav.
P.s Ziko ovo je jedini PoV gde se vidi pucnjava i sve.