By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mae da nije mozda u hydri?ID 2741 uopće nije kod nas u familiji
mae da nije mozda u hidri.
Bio nekad,al ovde nema nista za warn na fam tako da ovo nabijanje warnova im ne ide nestomae da nije mozda u hydri?
Bio nekad,al ovde nema nista za warn na fam tako da ovo nabijanje warnova im ne ide nesto
Ako kaze admin ja imam 17 minuta pov duzi nemam al vas nema na taj pov mi smo bili na pijaci za to vreme dzabeZamolio bih te samo da postavis POV od cele situacije zato sto je isecen / editovan
Ne znam ko ima i koga svi mrze dal mene ili vas osim Gugutke i Djuka ostali sve vas svi mrzeTi deckonja imas nekih mentalnih problema
Ne uvlaci se pickoooo mala sa selaNe znam ko ima i koga svi mrze dal mene ili vas osim Gugutke i Djuka ostali sve vas svi mrze
Vama nikada i pare da mi daju samo kazem ko malo valja od vas ostali ste svi retardi teskiNe uvlaci se pickoooo mala sa sela
To je mene toliko zanimalo da cu umreti ako ne kazes wow bravo za tebe specijalnog kidexaVama nikada i pare da mi daju samo kazem ko malo valja od vas ostali ste svi retardi teski
Ne znam ko ima i koga svi mrze dal mene ili vas osim Gugutke i Djuka ostali sve vas svi mrze
2741 je posten igrac ja verujem da on to nikada ne bi uradio.Samim tim ja vas molim da ne namestate coveka jer svi znamo kakav je on u dusi.Veoma dobar i povucen igrac i covek pre svega.2741 uz tebe smo!Ako kaze admin ja imam 17 minuta pov duzi nemam al vas nema na taj pov mi smo bili na pijaci za to vreme dzabe
kriv kriv2741 je kriv banujte ga