sve u dokazu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da sam barem ja hrabar kao ti da mogu liku koji drzi pusku na meni uc u facusve u dokazu
Brate došli su na njegov privatni posjed nema mu on šta brojati 5 sekundi na njegovoj kući a ovaj policajac nema pravo ući u tuđi posjed,hahahahahahah a ti se ne bojis za svoj zivot radis Fearp
hahaha koji kralj bumbi brt radis fear rp i plus on tebi sme da broji 5 sekundi jel nije bitno cije posed brthahahahahahah a ti se ne bojis za svoj zivot radis Fearp
Ali nema on pravo uć kod njega u dvorištehahaha koji kralj bumbi brt radis fear rp i plus on tebi sme da broji 5 sekundi jel nije bitno cije posed brt
zasto nema sta pricas tiAli nema on pravo uć kod njega u dvorište
Cega da se boji kad mu jedan lik drzi pusku na glavi a oni dve na njega i jos su na svom posedu...cega da se boji?hahahahahahah a ti se ne bojis za svoj zivot radis Fearp
svakako brt sta ti da vidis pusku ne bih ze uplasio?Cega da se boji kad mu jedan lik drzi pusku na glavi a oni dve na njega i jos su na svom posedu...cega da se boji?
ma u svkaom slucaju progutacu 120 minsvakako brt sta ti da vidis pusku ne bih ze uplasio?