Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31107
Players nickname
jackal benassi
Suspect ID
12810
Date of violation
Feb 28, 2023
Time of violation
23:56
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=pbW0QLD3amI

JackalBenassi

Player
Player
ne to, pov gde ste dolazili 2 minuta nakon smrti i gazili nas bugatijem... pucali po nama, opet bili ubijeni pa se treci put vratili
vidim nije se u skolu islo, ali nema problema evo pomoci cu ti da skontas ovaj POV vidis sat nisam ga ja pomjerio niti izmislio niti nacrtao kako meni pase nego je to vrijeme u nasoj drzavi ...... eh sad znaci ovaj POV vrijeme je 23:56 a gle sad da ti pomognem jos vise 1 POV je u 23:25 i sad da ti jos vise pomognem da rijesis zagonetku : " PROSLO JE 31 MINUT" a ne kako ti kazes 2minuta nakon smrti :) eto ako jos sta trebas rado cu ti pomoci

JackalBenassi

Player
Player
Osurili smo vas ko svinje :D Al salu na stranu dajte pov cele situacije hehehehe (ako smete)
ti postavi ovde da je neko metak od nasi opalio pa da ti kapu skinem pucate u ne naoruzane osobe cak sto vise ne znate da im brojite jos i ovo zar nisi cuo da ti treba rp razlog pa da onda mu brojis pa tek onda ako ne poslusa da ga ubijes ?

Uros Krivosija

Player
Player
vidim nije se u skolu islo, ali nema problema evo pomoci cu ti da skontas ovaj POV vidis sat nisam ga ja pomjerio niti izmislio niti nacrtao kako meni pase nego je to vrijeme u nasoj drzavi ...... eh sad znaci ovaj POV vrijeme je 23:56 a gle sad da ti pomognem jos vise 1 POV je u 23:25 i sad da ti jos vise pomognem da rijesis zagonetku : " PROSLO JE 31 MINUT" a ne kako ti kazes 2minuta nakon smrti :) eto ako jos sta trebas rado cu ti pomoci
izmedju ove dve situacije ima jos, samo sto nisi to smeo objaviti, takodje na povu ti se vide blipovi ljudi koji su se takodje vratili 3 puta na isto mesto.

JackalBenassi

Player
Player
izmedju ove dve situacije ima jos, samo sto nisi to smeo objaviti, takodje na povu ti se vide blipovi ljudi koji su se takodje vratili 3 puta na isto mesto.
Ponovo ti djete drago ne budi toliko da ne kazem sta .... ja nikada ne lazem ako vec nisi znao da te uputim samo ... .dalje ne postoji izmedju situacija jer sam se bavio da odma POV isjecem i odma vas postavim na forum kao sto mozes vidjeti kad sam postavio tu prvu zalbu pogledaj vrijeme i bit ce ti jasno sve .... e toliko budi mi pozdravljen i naravno ako trebas pomoc opet ja sam rado tu ponovo

Lacman Kurtzman

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji ( POV 1 + min. )
    Imate 12 sati da priložite dokaze.

Lacman Kurtzman

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • POV nije dostavljen u zadanom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom