Situacija iza prve zalbe ponovo krsi pravilo GP 6.15 ID:12810
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pending review - GP 6.15 / ID:12810Molio bih admina da zatrazi pov od citave situacije
vidim nije se u skolu islo, ali nema problema evo pomoci cu ti da skontas ovaj POV vidis sat nisam ga ja pomjerio niti izmislio niti nacrtao kako meni pase nego je to vrijeme u nasoj drzavi ...... eh sad znaci ovaj POV vrijeme je 23:56 a gle sad da ti pomognem jos vise 1 POV je u 23:25 i sad da ti jos vise pomognem da rijesis zagonetku : " PROSLO JE 31 MINUT" a ne kako ti kazes 2minuta nakon smrti eto ako jos sta trebas rado cu ti pomocine to, pov gde ste dolazili 2 minuta nakon smrti i gazili nas bugatijem... pucali po nama, opet bili ubijeni pa se treci put vratili
ti postavi ovde da je neko metak od nasi opalio pa da ti kapu skinem pucate u ne naoruzane osobe cak sto vise ne znate da im brojite jos i ovo zar nisi cuo da ti treba rp razlog pa da onda mu brojis pa tek onda ako ne poslusa da ga ubijes ?Osurili smo vas ko svinje Al salu na stranu dajte pov cele situacije hehehehe (ako smete)
izmedju ove dve situacije ima jos, samo sto nisi to smeo objaviti, takodje na povu ti se vide blipovi ljudi koji su se takodje vratili 3 puta na isto mesto.vidim nije se u skolu islo, ali nema problema evo pomoci cu ti da skontas ovaj POV vidis sat nisam ga ja pomjerio niti izmislio niti nacrtao kako meni pase nego je to vrijeme u nasoj drzavi ...... eh sad znaci ovaj POV vrijeme je 23:56 a gle sad da ti pomognem jos vise 1 POV je u 23:25 i sad da ti jos vise pomognem da rijesis zagonetku : " PROSLO JE 31 MINUT" a ne kako ti kazes 2minuta nakon smrti eto ako jos sta trebas rado cu ti pomoci
Ponovo ti djete drago ne budi toliko da ne kazem sta .... ja nikada ne lazem ako vec nisi znao da te uputim samo ... .dalje ne postoji izmedju situacija jer sam se bavio da odma POV isjecem i odma vas postavim na forum kao sto mozes vidjeti kad sam postavio tu prvu zalbu pogledaj vrijeme i bit ce ti jasno sve .... e toliko budi mi pozdravljen i naravno ako trebas pomoc opet ja sam rado tu ponovoizmedju ove dve situacije ima jos, samo sto nisi to smeo objaviti, takodje na povu ti se vide blipovi ljudi koji su se takodje vratili 3 puta na isto mesto.
pa zar ne vidis da su glipovi u ducanu ? ljudi kupovali rostilj da podpalimoA sto niste dosli u svoju kucu vidim ima vas na blipovima
Somino glavata, koliko imas ti godina, sve ti jebem retardiranopa zar ne vidis da su glipovi u ducanu ? ljudi kupovali rostilj da podpalimo