Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16929
Players nickname
Luka Bumbar
Administrators nickname
Diego Sances
Date
Mar 2, 2023
Time
20:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=cq5CIUwOR84

Luka Verstappenn

Player
Player
Admin pod imenom Diego Sances prihvata zalbu na kojoj lik ima POV od 30 sec a minimalno trajanje POV-a za prihvatanje je 1 minut ja sam okacio zalbu na jednog lika za G.P 6.15 isto i odbijena mi je iako sam imao celu situaciju ID 10538 uopste nije imao celu situaciju dolazio je par puta pre toga provocirao na snimku od njega se vidi da je markao nasu kucu da dodje opet i da je usporio kod nase kuci ja imam puno pravo da ga ubijem a i lik mi je psovao pre toga sto je nebitno jer nemam POV a najmanje sto mozete da uradite jeste da mi skinete warn i unjail-ate me jer ta zalba nije NIKAKO mogla biti prihvacena bez celog POV-a, i jos prica na discordu dok je mrtav na kraju POV-a i to je bilo prihvaceno...

stipe_muhadin

discord: dodoo#4613
Player
Ako administracija zatrazi, imam i duzi pov nije problem t use vidi da ti nisam psovao, tocnije jesam al nisam prico in game nego frendu u sobi a drugo sta ja ne smijem da se vozim imao sam posla jbg

2ss3

𝓗
Player
Ako administracija zatrazi, imam i duzi pov nije problem t use vidi da ti nisam psovao, tocnije jesam al nisam prico in game nego frendu u sobi a drugo sta ja ne smijem da se vozim imao sam posla jbg
imao posla a bejta i ubija ispred kuce bravo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom