Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

crnojevic Luka

Player
Player
Ime familije: BLACK VANDALS
Ime vodje familije: luka Crnojevic ID: 37302
Broj kuće: 1660
Discord Vodja Luka Crnojevic#6333
Istorija familije
Poštovani
Moje ime je Luka Crnojevic rodjen sam 1992. godine. Rodjen sam u geto delu Los Santosa. Kao mali sam se upoznao sa Marijom koji je postao jedan od meni vernijih prijatelja. Zajedno smo yavršili školu i nismo znali šta će mo da radimo. Pa smo se odali ulici i ona nas je u potpunosti promenila. Polako smo se okrenuli strani kriminala i zajedno smo bili učestvovali u dve familije dok nismo konačno skupili para da otvorimo svoju familiju. Naš cilj je da budemo u top 3 familije u gradu.

Cilj familije: Postati najbolji u gradu i da polako širimo familiju. Takođe i da familija skupi pare da kupi više biznisa.
Pravila familije:
1-Svaki član je dužan da se odazove kada ga kontaktira lider ili njegovog zamenika da dodje u familijarnu kucu na zadatak koji familija organizuje.
2-Svaki clan je duzan poštovati kolegu koji je na većem položaju u familiji.
3-Svaki član je dužan prilikom izlaženja iz grada ostaviti familijarni auto u FAM garažu
4-Ne ostavljati auto familije bez goriva u garažu da ne može upaliti.
5-Svaki član mora poštovati RP pravila
Rankovi
1-Member je prvi i početan rank u našoj familiji i on ima obavezu da se odazove na poziv da izvrši familijarne zadatke
2-Assistent je rank koji može da se dobije zahvaljujuci aktivnosti , izvršavanju obaveza prema familiji i prilaganju njoj
3-Vandal je rank koji se dobija nakon par nedelja provedenih u familiji i učestvovanju u njenim obavezama
4-Boss je rank koji se i dosta teško dobija ali mogućeje on se dobija dužom igrom u familiji i pomaganjem i održavanjem reda u njoj
5-Co-lide je najteže za dobijanje, da bi dobio ovaj rank moraš da se trudiš i da budeš stalno aktivan ali i da pomažeš ekipi i da znaš kako pomoći pojedinim članovima i izaći im u susret
&-Lider gleda da svi članovi izvršavaju svoje zadatke i održava red u familiji.

Last edited:

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda aplikacije, trebutno je ne mogu zakljuciti.​
  • Dodajte pravila porodice
  • Dodati vidljivi logo
Imate rok 24h da promenite greske.​

Kristina Castillo

Player
Player
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND disocrdu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame

Status
Not open for further replies.
Top Bottom