Sve se vidi u Pov-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahahah sta cu brojat 5 sec druze kad se vidi u povu da si ti ili tvoj drug u rozoj majici prvi opalio bez upozorenja od 5 sec naravno da cemo uzvratiti paljbu da se pokusamo odbranitiself reporto si se ni ti nisi brojao 5 sekundi a ja sam puco zato sto ste vi pucali na mog druga tako da budi mi pozdravljen i ti dobijash warn
retardu oboleli moj drug je prvi opalio metak jas sam stojao tamo pa vi ste uzvratili paljbu i ja sam mu pomogoahahahah sta cu brojat 5 sec druze kad se vidi u povu da si ti ili tvoj drug u rozoj majici prvi opalio bez upozorenja od 5 sec naravno da cemo uzvratiti paljbu da se pokusamo odbraniti
pa kako sam ja sebe self reporto kad je tvoj drug bez upozorenja poceo da puca nauci se maloretardu oboleli moj drug je prvi opalio metak jas sam stojao tamo pa vi ste uzvratili paljbu i ja sam mu pomogoa
pa i ja sam isto tako pucao kad ste vi poceli da pucate retardupa kako sam ja sebe self reporto kad je tvoj drug bez upozorenja poceo da puca nauci se malo