wf2 - Niko POV
Cheat | 4455 - Milos POV
E ovako, zato sto znam da ce sad u komentari uripat sve iz vendette.
Zamolio bih admine da zatraze ako hoce oni POV iz lika, zato sto
mozda je DSYNC ( sta ne verujem, nije prvi put )
ali lik smo bukvalno brutalno ispucali, imam jos POV-a ako treba.
Bukvalno sam ga ja sam pogodio 4 puta ( 200 ) sa revolverom, na moj POV vidite samo dva puta
(racunamo 100 zato sto na POV se vidi samo 2) zato sto sam ispred toga kratio da mogu da stavim brzi upload ali opet se vidi sta treba.
Niko, Milos i Karco su ga pogodili jos jednom, to ti je 159. Manje vishe nije okej ako lik koristi nesto.
Znam da ce sad i biti komentare o to kako server laga, kako ima dsync i kako mu je internet sranje.
Ako nije cit/skripta sta god, onda mora da koristi neki VPN ili nesto posto bukvalno liku se NE SKIDA HP,
ne pricam o REGENERIRANJE, nego ne skida se.
Kad je lik prebezio iza ledja, onda su od tamo dojurili Vendetta, najverojatnije zato sto je lik pogodio
nas pa izbejto i pricao im na diskord kako sad moze da nas ubije.
*Aha i da napomenim, kad smo svi umreli, taj je lik jos uvjek bio ziv.
Cheat | 4455 - Milos POV
E ovako, zato sto znam da ce sad u komentari uripat sve iz vendette.
Zamolio bih admine da zatraze ako hoce oni POV iz lika, zato sto
mozda je DSYNC ( sta ne verujem, nije prvi put )
ali lik smo bukvalno brutalno ispucali, imam jos POV-a ako treba.
Bukvalno sam ga ja sam pogodio 4 puta ( 200 ) sa revolverom, na moj POV vidite samo dva puta
(racunamo 100 zato sto na POV se vidi samo 2) zato sto sam ispred toga kratio da mogu da stavim brzi upload ali opet se vidi sta treba.
Niko, Milos i Karco su ga pogodili jos jednom, to ti je 159. Manje vishe nije okej ako lik koristi nesto.
Znam da ce sad i biti komentare o to kako server laga, kako ima dsync i kako mu je internet sranje.
Ako nije cit/skripta sta god, onda mora da koristi neki VPN ili nesto posto bukvalno liku se NE SKIDA HP,
ne pricam o REGENERIRANJE, nego ne skida se.
Kad je lik prebezio iza ledja, onda su od tamo dojurili Vendetta, najverojatnije zato sto je lik pogodio
nas pa izbejto i pricao im na diskord kako sad moze da nas ubije.
*Aha i da napomenim, kad smo svi umreli, taj je lik jos uvjek bio ziv.
Last edited: