Kome on prica kerovi kad bi mu neko samarcinu zalepio zaboravio bi da postoje i bizwarovi i informali i eventi i kerovion i u RL ide po ulici i vice kerovi ne lazem.. takav je decko sta ces
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kome on prica kerovi kad bi mu neko samarcinu zalepio zaboravio bi da postoje i bizwarovi i informali i eventi i kerovion i u RL ide po ulici i vice kerovi ne lazem.. takav je decko sta ces
odigrao bi možda u kladionici pravac 3-4 kerove ako i tolikoKome on prica kerovi kad bi mu neko samarcinu zalepio zaboravio bi da postoje i bizwarovi i informali i eventi i kerovi
Pozdrav za kerove koji samo laju a nista istinito ne pricajuKome on prica kerovi kad bi mu neko samarcinu zalepio zaboravio bi da postoje i bizwarovi i informali i eventi i kerovi
Ti i dalje samo pricas i pricas i mislis da si nekome bitan , stvarno mi te je zao sto mislis da si bitan u virtuelnom zivotuPozdrav za kerove koji samo laju a nista istinito ne pricaju
A te pretnje mogu biti sankcionisane
Izgleda dzoni ne vidite kakve mongoloide imate u famuJebote do mesec dana sve super sad odjednom sve ode u vodu,jbg
A nezz sta da kažem ja se tu ne mešam samo Mi je krivo i to je toIzgleda dzoni ne vidite kakve mongoloide imate u famu
Vidis sta radi lik. Da je prijavio ove sto ga tukli ne bi bilo 2 komenrara na thredu, ali lik nas targeruje za warn nije prvi put.A nezz sta da kažem ja se tu ne mešam samo Mi je krivo i to je to
Ne vidi brate opet kazem necu da se mesam,nemam nista protiv Venoma niti bilo koje fam znam Hejzza od kako je poceo da igra samo mi je krivo da je onoga doslo do ovoga a moglo se izbeci da se pricalo ljudski...pa ako ne dogovor moglo je biti svako na svoju stranu a ne kaciti se na forumu realno ko se slaže slaze ko ne jbgVidis sta radi lik. Da je prijavio ove sto ga tukli ne bi bilo 2 komenrara na thredu, ali lik nas targeruje za warn nije prvi put.
Zanima me jedna stvar da li ti vidis da izlazim iz bolnice vidim guzvu idem ka njima da vidim sta se dogadja i pocnu da ubijaju ti trazis CEO POV sta nije ovde jasno reci mi molim te sta u POV-u ne razumesTrenutno ne mogu zakljuciti zalbu
-Dostavite POV od cijele situacije !
-Imate 10h da dostavite.
Ides da provociras keru a ne da vidis sta se dogadja.Zanima me jedna stvar da li ti vidis da izlazim iz bolnice vidim guzvu idem ka njima da vidim sta se dogadja i pocnu da ubijaju ti trazis CEO POV sta nije ovde jasno reci mi molim te sta u POV-u ne razumes
Sram te bilo. Nauči se ponašati sa poštovanjem prema damama.Zanima me jedna stvar da li ti vidis da izlazim iz bolnice vidim guzvu idem ka njima da vidim sta se dogadja i pocnu da ubijaju ti trazis CEO POV sta nije ovde jasno reci mi molim te sta u POV-u ne razumes
Sram te bilo da se tako obracas jednoj gospodjici. Stoko bre jedna!Zanima me jedna stvar da li ti vidis da izlazim iz bolnice vidim guzvu idem ka njima da vidim sta se dogadja i pocnu da ubijaju ti trazis CEO POV sta nije ovde jasno reci mi molim te sta u POV-u ne razumes
Spominjanje RoditeljaTreba ti tatu dobro izlupati koji te nije odgojio.....tako se ne piše jednoj dami seljačino....