Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19980
Players nickname
Cole Moon
Suspect ID
16050, 32208
Date of violation
Mar 4, 2023
Time of violation
07:20
Proofs
https://streamable.com/tn60kw

Cole052

Player
Player
Ja bih uradio ponovo isto bez obzira sto me je neko zamolio da to vise ne radim :)

MEHANIX

Player
Player
Max Ritan

Treba 3 lika iz istu familiju da prekrse neko pravilo da bi dobili warn u ovom slucaju sam samo ja ne skini zalbu fokusacemo vas non stop necete moci kill da uzmete ne informal ili fabriku vas prvi cemo vas ubijati na svaki event ne da se face checkamo sa reyli i onda vi third party na vas prvi cemo ici od sada

vito corleone

Player
Player
Treba 3 lika iz istu familiju da prekrse neko pravilo da bi dobili warn u ovom slucaju sam samo ja ne skini zalbu fokusacemo vas non stop necete moci kill da uzmete ne informal ili fabriku vas prvi cemo vas ubijati na svaki event ne da se face checkamo sa reyli i onda vi third party na vas prvi cemo ici od sada
Mehanix mali, hahaha, lepo su te zamolili da to ne radis, al ti si bio uporan, siguran sam u to, jer Cole nikog ne kaci bez dobrog razloga, da bi te on okacio moras biti majmun, jbg, nije do njega, do tebe je. Fokusaj 😂

MEHANIX

Player
Player
Mehanix mali, hahaha, lepo su te zamolili da to ne radis, al ti si bio uporan, siguran sam u to, jer Cole nikog ne kaci bez dobrog razloga, da bi te on okacio moras biti majmun, jbg, nije do njega, do tebe je. Fokusaj 😂
Boli me kurac ja cu odlezati 120min i opet cu ga grifati na svaki event od sada i sam je video kako ga focusam na ova zadnja eventa tek ce da vidi.Ne mozes me ti tolko reportati kolko mogu ja da ulazim pre vremena e tako to ti je hvala za to sto sam igrao za vasu familiju evente kad sam bio u nju

MEHANIX

Player
Player
I nisam ja tu usao zbog vas nego zbog gold oni uvek tu ulaze mislio sam njih da poskidam vas nisam ni video jer sam uradio tamo F1 pre 10 min da pocne fabrika al vi ste naisli sigurno necu da vas gledam jbg

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

ID 16050 dostavi POV iz svoje perspektive

Za dostavu POV-a imate 12h

MEHANIX

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

ID 16050 dostavi POV iz svoje perspektive

Za dostavu POV-a imate 12h

Druze nije samo mene reportao da samo od mene trazis pov vidi naslov i u opisu mu je drugi pov

PD 1.3 | 16050, 32208​

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu

ID 16050 dobit ce kaznu za PD 1.3
ID 32208 dobit ce kaznu za PD 1.3

Ulazenje u krug eventa prije nego je on poceo !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom