By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jadni ste sad cu za sve da vas kacim ko da sam vas sve pobio uzeli ste informale sta jos ocete da sedim bez veze 120m u demorganu sam sam u familiju aktivan bio sta trebam da se face chekam sa vama 4 ne razumem sta bi ti uradio
Kao prvu familija ne dobije warn
Treba 3 lika iz istu familiju da prekrse neko pravilo da bi dobili warn u ovom slucaju sam samo ja ne skini zalbu fokusacemo vas non stop necete moci kill da uzmete ne informal ili fabriku vas prvi cemo vas ubijati na svaki event ne da se face checkamo sa reyli i onda vi third party na vas prvi cemo ici od sada
Mehanix mali, hahaha, lepo su te zamolili da to ne radis, al ti si bio uporan, siguran sam u to, jer Cole nikog ne kaci bez dobrog razloga, da bi te on okacio moras biti majmun, jbg, nije do njega, do tebe je. FokusajTreba 3 lika iz istu familiju da prekrse neko pravilo da bi dobili warn u ovom slucaju sam samo ja ne skini zalbu fokusacemo vas non stop necete moci kill da uzmete ne informal ili fabriku vas prvi cemo vas ubijati na svaki event ne da se face checkamo sa reyli i onda vi third party na vas prvi cemo ici od sada
Boli me kurac ja cu odlezati 120min i opet cu ga grifati na svaki event od sada i sam je video kako ga focusam na ova zadnja eventa tek ce da vidi.Ne mozes me ti tolko reportati kolko mogu ja da ulazim pre vremena e tako to ti je hvala za to sto sam igrao za vasu familiju evente kad sam bio u njuMehanix mali, hahaha, lepo su te zamolili da to ne radis, al ti si bio uporan, siguran sam u to, jer Cole nikog ne kaci bez dobrog razloga, da bi te on okacio moras biti majmun, jbg, nije do njega, do tebe je. Fokusaj
Druze nije samo mene reportao da samo od mene trazis pov vidi naslov i u opisu mu je drugi povNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
ID 16050 dostavi POV iz svoje perspektive
Za dostavu POV-a imate 12h