Sve u povu celi dan prave cirkus imaju jos prijava...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!De ti malo se edukuj pa dodji opet. Rado ćemo popričat.self report puca a ne broji hahahahah
Ti čkode nisi za rp server definitivno …self report puca a ne broji hahahahah
Druze pa sta i ti ides nmjerno ih pratis da bi ti odgovorili?Sve u povu celi dan prave cirkus imaju jos prijava...
Da sa revom smemKupi oruzje sa puskom u ruci
Nisi dobio zbog toga sto lazesJa sam ID 38879, vec sam kaznjen za ovu situaciju od strane administratora Stefan Markovic,admin koji bude pregledavao zalbu neka pogleda da sam juce dobio warn za tu situaciju.
Idi pasi travu nekiošmrkanidobro je gucci fan boy ne smaraj me livado
You need to read the rules of the rp server, boy. Your id is 949, it's a shame. I'm writing to you in English because I see that you don't know Serbian very well. I greet you and send you a kiss my little DonziraniKupi oruzje sa puskom u ruci
Bitno je da ti znas pravilaYou need to read the rules of the rp server, boy. Your id is 949, it's a shame. I'm writing to you in English because I see that you don't know Serbian very well. I greet you and send you a kiss my little Donzirani
Mi dodjemo no vas nemaDe ti malo se edukuj pa dodji opet. Rado ćemo popričat.
Jesi ti onaj za štampačeTi čkode nisi za rp server definitivno...
Joj fore blago slijepimaIdi pasi travu nekiošmrkani