Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23828
Players nickname
Mone Shuxna
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 5, 2023
Time of violation
03:14
Proofs
https://youtu.be/PH8mC9LKIZE

Mone Shuxna

Player
Player
Dobro jutro svima koji citaj narocito forum variorima i cenjenoj administraciji, necu da duzim imam jos jedan lep pov za prijavit LSPD. Situacija se desava da se ukljucijem u RP situaciju kao pravi sef Los santos podzemlja i normalno jaci uvek pomaze slabijima tako da i ja to radim vesto pritom sam pojemo svoje ****. Kao sto se vidi na povu prilazim da zastitim nevino bice od represije drzavnih sluzbenika brzom matematikom zakljucujem da smo u situaciji 5v2 za kliminalce ali onda nak par sekundi nisam skontao sta se desava jer su magicno svi poceli na mene da rostiljaju pritom 3+ clana LSPD-a krece da puca na mene dok ja njima odbrojavam 5 sekundi, Kad sam vec zalego na podu provaljujem da je 5 pandura oko mene, da ne ulazim dalje u vdm i hapsenje 2 lica od strane 2 sluzbenika u jedan auto a najvise ne mogu da im oprostim moju kolekciju fib,gov,lspd,ng pusaka u rancu. Vas forum warrior MONE

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Dobro jutro svima koji citaj narocito forum variorima i cenjenoj administraciji, necu da duzim imam jos jedan lep pov za prijavit LSPD. Situacija se desava da se ukljucijem u RP situaciju kao pravi sef Los santos podzemlja i normalno jaci uvek pomaze slabijima tako da i ja to radim vesto pritom sam pojemo svoje ****. Kao sto se vidi na povu prilazim da zastitim nevino bice od represije drzavnih sluzbenika brzom matematikom zakljucujem da smo u situaciji 5v2 za kliminalce ali onda nak par sekundi nisam skontao sta se desava jer su magicno svi poceli na mene da rostiljaju pritom 3+ clana LSPD-a krece da puca na mene dok ja njima odbrojavam 5 sekundi, Kad sam vec zalego na podu provaljujem da je 5 pandura oko mene, da ne ulazim dalje u vdm i hapsenje 2 lica od strane 2 sluzbenika u jedan auto a najvise ne mogu da im oprostim moju kolekciju fib,gov,lspd,ng pusaka u rancu. Vas forum warrior MONE
OMG hahahahaha legendo, ljudi apsolutno nijednu gresku nisu uradili za razliku od tebe iskreno. Sam si sebe reporto. Jedan član će dobiti za PG i to je to.

DenzaWashington

Player
Player
Policija radi kontrolu , hapšenje nebitno , on u sred grada njima broji 5 sekundi da se klone bez ikakvog razloga , kao on će ih ubiti ko terminator 10 na 1 , na kraju ga ljudi ohlade i strpaju u zatvor , i koliko je ovom iskompleksiranog liku bilo krivo da ga ja okačio na forum hahahaha , odavno nisam nasmejao

Stefan Markoviic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • Organizacija ce biti kaznjena.
  • ID 23828 dobit će kaznu za FearRP
  • ID 11756 dobit će kaznu za VDM

Status
Not open for further replies.
Top Bottom