Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34674
Players nickname
Viktor Angell
Administrators nickname
Joca Soprano
Date
Mar 6, 2023
Time
16:00
Proofs
https://youtu.be/oZGXPQqBJt8

Viktor Viktors

Player
Player
Dobar dan administratori. Ja sam bio na dokove. Jedan lik bez da mi broi i bez pricinu me puca. Ja to toleriram i onda upucao sam ga jednog i ubio me. Stavio sam ga na forum. I administrator JOCA SOPRANO mi je dao i MENI i nego upozorenje. Stavio sam link od video.
MOJ ZAHTEV:
molim vas neki iskusan administrator da pregleda ovo. Bio sam u fib i sad warn bez pričinu. Nema logiku. Uništio mi je rp svet. Hvala na čitanju

Viktor Viktors

Player
Player
Dobar dan administratori. Ja sam bio na dokove. Jedan lik bez da mi broi i bez pricinu me puca. Ja to toleriram i onda upucao sam ga jednog i ubio me. Stavio sam ga na forum. I administrator JOCA SOPRANO mi je dao i MENI i nego upozorenje. Stavio sam link od video.
MOJ ZAHTEV:
molim vas neki iskusan administrator da pregleda ovo. Bio sam u fib i sad warn bez pričinu. Nema logiku. Uništio mi je rp svet. Hvala na čitanju
Neznam dali ha grešim ili on. Zato bi hteo neki iskusan i najbolji administrator da pregleda ovo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom