Zelim da se izvinim sto sam napravio gersku oko snimanja nisam znao da ne snije da se snima za grafickom karticom. Tako da obecavam da se vise nikada nece ponoviti ova greska. Prvi put mi je da sam dobio ban jos na 30 dana.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ko kaze da ne smije da se snima grafickom ?Zelim da se izvinim sto sam napravio gersku oko snimanja nisam znao da ne snije da se snima za grafickom karticom. Tako da obecavam da se vise nikada nece ponoviti ova greska. Prvi put mi je da sam dobio ban jos na 30 dana.
Ne znam ja sam snimao sa grafickom i dobio sam ban.Ko kaze da ne smije da se snima grafickom ?
Sve se vidjelo lijepo i mislim da nije zakovio videodobio si ban jer si u toku snimanja spustio igricu i nije ti se nastavilo snimanje nego se zamrzla slika sto znaci da nisi snimao sve slojeve..smes ti snimati sa recimo nvidiom itd
Uzmes taj isti POV ljepo ga uradis i napises zalbu na administraciju sliku ti nece priznati ako si bio na discordu mora da se vidi discord to oni podrazumjevaju da se vide svi slojevi znaci sve sto ti je upaljeno u datom trenutku mada sam ja licno video ovde preko 100tine POV gdje se cuje da su ljudi na discordu ne traze im sve slojeve niti se vidi taj discord takodje sam licno warn dobijao za POV od 20sec gde neko pravilo kaze mora biti pov od 1min minimalno zatim sam dobio sam jednom ban 30 dana kao nisu se vidjeli svi slojevi a ja snimao sa instand replay i sve se vidi kad sam save taj pov ali nekome si stao na nogu pa oce da te sjebe nista drugo ....Sve se vidjelo lijepo i mislim da nije zakovio video