vidi se sve u POV-u likovi uzimaju jedni druge u kolica i prolaze kroz zid
SVI OffTopic komentari neka budu kaznjeni
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahaahahahaah i sta opet se vrate tamo nista ne iskoriscavaju niti se desava sprdaju se ti kaci samo ban neko da dobije jadnicevidi se sve u POV-u likovi uzimaju jedni druge u kolica i prolaze kroz zid
Proslo hr 48h od svakog snimka tkd ih ti slobodno postavljajHahahahah, da ti znas kakvih snimak imam ja sve Al nisam jadan kao ti da postavljam sve, idi pustaj muziku u areni
gledaj ti ovog tolko li ti je lose u zivotu da trazis da oni dobiju ban jer se sprdaju jel su ti ugrozili rp ne jadnicevidi se sve u POV-u likovi uzimaju jedni druge u kolica i prolaze kroz zid
oces i za doxxing da kacim sad za sta su sve govorili pa perma ban da dobiju???gledaj ti ovog tolko li ti je lose u zivotu da trazis da oni dobiju ban jer se sprdaju jel su ti ugrozili rp ne jadnice
kaci ih xdoces i za doxxing da kacim sad za sta su sve govorili pa perma ban da dobiju???
HAHAHAHAHAH ajde kači da to vidimo sta smo mi govorili, jao kako smo nestašnioces i za doxxing da kacim sad za sta su sve govorili pa perma ban da dobiju???
vidi se sve u POV-u likovi uzimaju jedni druge u kolica i prolaze kroz z
brate dal ti je tolko dosadno da kačis likove koji su se malo zajebavalividi se sve u POV-u likovi uzimaju jedni druge u kolica i prolaze kroz zid
ma vidis ga da nema zivot jadnikbrate dal ti je tolko dosadno da kačis likove koji su se malo zajebavali
HAHAHAHAHHAHAHAStvarno si jadan, vidim da nemas sta drugo da radis pa kacis gluposti samo da nekom ugrozis igricu, da me je on ubacio sa krevetom tako u zatvor da promenim Identitet ili nesto tako sto mogu da uradim, ne nije samo smo se sprdali i ti okacis sprdanciju stvarno svaka cast to sto pokusavas da nam sredis svima banove neces uspeti samo da ti kazem a ti samo pazi sebe da ne popijes ban ili mozda cak i permu pazi sta radis
imam POV i od 20 min ako trebaPov je kraci od 1 minut mogu da ti zatraze duzi pov admini ako hoce