Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23783
Players nickname
Lukaa Jeanss
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 7, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/rfbvhv

Luka Verstappenn

Player
Player
prvo, u pravilima pise da snimak mora da ide samo na youtube ako ga okacis negde drugde zalba ce biti odbijena, admini vi ako ovo prihvatite svaka cast jer nije dozvoljeno bilo gde da se postavlja osim youtube, a drugo samo ti neka si mene okacio sad ces ti lagano malo mute ingame za earrape juce u areni

Luka Ashbluff

Player
Player
Sme se potavljati na YouTube i Steamable,slobodno kaci radi sta oces to mi je samo mute

Luka Verstappenn

Player
Player
Stvarno si jadan, vidim da nemas sta drugo da radis pa kacis gluposti samo da nekom ugrozis igricu, da me je on ubacio sa krevetom tako u zatvor da promenim Identitet ili nesto tako sto mogu da uradim, ne nije samo smo se sprdali i ti okacis sprdanciju stvarno svaka cast to sto pokusavas da nam sredis svima banove neces uspeti samo da ti kazem a ti samo pazi sebe da ne popijes ban ili mozda cak i permu pazi sta radis🙃

Luka Ashbluff

Player
Player
Stvarno si jadan, vidim da nemas sta drugo da radis pa kacis gluposti samo da nekom ugrozis igricu, da me je on ubacio sa krevetom tako u zatvor da promenim Identitet ili nesto tako sto mogu da uradim, ne nije samo smo se sprdali i ti okacis sprdanciju stvarno svaka cast to sto pokusavas da nam sredis svima banove neces uspeti samo da ti kazem a ti samo pazi sebe da ne popijes ban ili mozda cak i permu pazi sta radis🙃
HAHAHAHAHHAHAHA

MEHANIX

Player
Player
Pov je kraci od 1 minut mogu da ti zatraze duzi pov admini ako hoce

Status
Not open for further replies.
Top Bottom