Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na administratora: Shomy_McQueen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4840
Players nickname
Urke_Stojkovic
Administrators nickname
Shomy_McQueen
Date
Dec 31, 2021
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/33699/

Urke

Player
Player
Pozdrav, u zalbi koju je doticni administrator Shomy_McQueen odbio, on je resio samo 1 deo zalbe, dok su preostali delovi zalbe ostali nereseni. Za pocetak, na nasem PoV-u:
se u vremenskom periodu izmedju 0:20 pa do kraja snimka vidi da u toku pucnjave Ballasi napustaju krug sto je kaznjivo WARNINGOM. Takodje, na kraju snimka, vidi se da ID: 317 radi PG svojim oruzjem tako sto lootuje isto. Na njihovom sledecem PoV-u kao njihov "dokazni materijal" (
) se vidi na 0:11 da njihov covek pretrcava most, smanjite na 0.25 ako ne vidite i videcete. Takodje, ceo njihov snimak je editovan jer se vide sitni rezovi koji ukazuju na to + izbacili su zvuk i ubacili su muziku u svoj video materijal koji se takodje moze videti na delu snimka 0:11. A koliko sam upucen u pravila zalbi, administrator nije smeo da usvoji njihov editovan PoV koji je ujedno i bez zvuka. OpenFire se ne moze naglasiti samim odbrojavanjem zato sto smo mi mislili da mi za te sekunde koje su se odbrojavale treba da se pojavimo na pregovorima za taoce. Smatram da administrator Shomy_McQueen treba biti upozoren i da mu se skrene paznja kako treba da radi i da ne resava samo 1 deo zalbe, vec celu. Zahtevam od strane administratora koji gleda zalbu na administratore da ponovo pogleda zalbu: Rejected - Zalba na organizaciju: The Ballas Gang i da on licno donese odluku. Plus pored prilozenih PoV-a koje mozete videti, otprilike na 0:30 kako smo svi i pali, mozete da vidite kako oni skacu sa zgrada i nastavljaju da trce cim padnu - Power Gaming [PG] - Nemoguca radnja u RL, a moguca u igri.

Srecna Nova godina i hvala.

Urke

Player
Player
Takodje, odgovor administratora Shomy_McQueen nije validan jer ocito nije pogledao dobro PoV. Oni nama nisu istakli da za 10 sekundi pocinje OpenFire, na njihovom dokaznom materijalu se cuje samo odbrojavanje sto nije validno. Nismo svemoguci pa da razmisljamo kako i njihov mozak razmislja.

Kayn_Darkin

Player
Player
Kao sto vidis kod dzonija drzi N i prica pre toga. A ja sam brojao posle toga. Inace idi uzivaj u novoj godini pre nego sto se bavis ovim glupostima :) Most i jeste deo kruga proverite to i sami :) Sve najlepse u novoj godini

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Administrator Shomy Mcqueen je donio ispravnu odluku.

-OPENFIRE je bio najavljen (Posto se ID 53 nije cuo na svom POV na sekundi 0:12 cuje se 4375 kako odbrojava i da pocinju sa pucanjem u 0:21-0:22 ~10 sekundi nakon pocetka odbrojavanja )
-Kako Urke kaze da nisu rekli da ce biti OPENFIRE. Da su rekli da ce biti OPENFIRE ja bi kaznio ballase za to. Iz razloga sto to u RPu NE postoji. Tj u stvarnom svetu to se ne bi desilo da dodju i kazu da ce pucati na tebe... Bili bi pojedinci kaznjeni za NonRP.
-Uzimali su oruzje sa pistoljem u ruci ne sa nekom dugom cevi.
-Most je u zoni shomy je specao jedan deo te situacije.
-Clanovi drzavnih organizacija su poceli da beze van kruga kada su videli openfire.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom