Pozdrav, u zalbi koju je doticni administrator Shomy_McQueen odbio, on je resio samo 1 deo zalbe, dok su preostali delovi zalbe ostali nereseni. Za pocetak, na nasem PoV-u:
se u vremenskom periodu izmedju 0:20 pa do kraja snimka vidi da u toku pucnjave Ballasi napustaju krug sto je kaznjivo WARNINGOM. Takodje, na kraju snimka, vidi se da ID: 317 radi PG svojim oruzjem tako sto lootuje isto. Na njihovom sledecem PoV-u kao njihov "dokazni materijal" (
) se vidi na 0:11 da njihov covek pretrcava most, smanjite na 0.25 ako ne vidite i videcete. Takodje, ceo njihov snimak je editovan jer se vide sitni rezovi koji ukazuju na to + izbacili su zvuk i ubacili su muziku u svoj video materijal koji se takodje moze videti na delu snimka 0:11. A koliko sam upucen u pravila zalbi, administrator nije smeo da usvoji njihov editovan PoV koji je ujedno i bez zvuka. OpenFire se ne moze naglasiti samim odbrojavanjem zato sto smo mi mislili da mi za te sekunde koje su se odbrojavale treba da se pojavimo na pregovorima za taoce. Smatram da administrator Shomy_McQueen treba biti upozoren i da mu se skrene paznja kako treba da radi i da ne resava samo 1 deo zalbe, vec celu. Zahtevam od strane administratora koji gleda zalbu na administratore da ponovo pogleda zalbu: Rejected - Zalba na organizaciju: The Ballas Gang i da on licno donese odluku. Plus pored prilozenih PoV-a koje mozete videti, otprilike na 0:30 kako smo svi i pali, mozete da vidite kako oni skacu sa zgrada i nastavljaju da trce cim padnu - Power Gaming [PG] - Nemoguca radnja u RL, a moguca u igri.
Srecna Nova godina i hvala.
Srecna Nova godina i hvala.