Sve u POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a meni se cini da koristis brazzilian redux koji je zabranjen jer ne prikazuje sve objekte+ti to nije ceo POV, raazmisli 2 puta da li ces reportati jer ces sa ovime dobiti 60 dana banSve u POV
a koje objekte ne prikazuje?a meni se cini da koristis brazzilian redux koji je zabranjen jer ne prikazuje sve objekte+ti to nije ceo POV, raazmisli 2 puta da li ces reportati jer ces sa ovime dobiti 60 dana ban
ja nisam duzan da tebi dostavim POVSta si radio pre toga de je ceo pov 15 minuta vratio si se na isto mesto ajde ajde
ako koristis brazzilian redux raspitaj se kod admina jer je taj redux zabranjena koje objekte ne prikazuje?
upravo sam pitao diega i rekao je da je dozvoljenako koristis brazzilian redux raspitaj se kod admina jer je taj redux zabranjen
samo kazi kojeako koristis brazzilian redux raspitaj se kod admina jer je taj redux zabranjen
gledajsamo kazi koje
potvrdio mi je admin da je dozvoljen jer ne brise nikakve objekte, ako brise samo mi kazi koje
Brise skripte kod trznog centrapotvrdio mi je admin da je dozvoljen jer ne brise nikakve objekte, ako brise samo mi kazi koje
imam jos jedan dokaz od administratora gde govori kako je brazzilian zabranjenpotvrdio mi je admin da je dozvoljen jer ne brise nikakve objekte, ako brise samo mi kazi koje
kakve skripte bre sta pricasBrise skripte kod trznog centra
RealnoCisti Warn na Familiju
Sve jedno imas brazzilian redux koji je zabranjen tako da dobijas ban za gp4.1 60 dana poZzzkakve skripte bre sta pricas
2. koristio sam ja pre brazilian i kacio sam milion povova i igrao famwar sa njim par puta i ni jedan admin nikada nije pravio problem jer nemas nikakvu prednost sa tim reduxom... Sem toga ovo je warn kao kuca bukvalno..Sve jedno imas brazzilian redux koji je zabranjen tako da dobijas ban za gp4.1 60 dana poZzz
hvala djoksi kazi mu, i da ovo nije brazzilian 1000Ovo nije brazilian 1000 nemoj da se brukas
2. koristio sam ja pre brazilian i kacio sam milion povova i igrao famwar sa njim par puta i ni jedan admin nikada nije pravio problem jer nemas nikakvu prednost sa tim reduxom... Sem toga ovo je warn kao kuca bukvalno..